Turkish Airlines Τurkish Airlines - ειδήσεις, πληροφορίες

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ισπανικη υποχωρηση για την turkish μετα τις τελευταιες εξελιξεις στη γειτονα. σημαντικη αναδιπλωση με μειωσεις δρομολογιων, κοψιμο πτησεων και προορισμων. ευτυχως το Ατατουρκ εχει ανετο χωρο παρκιν για τα αεροσκαφη που θα καθονται αυτο το χειμωνα..
επισης λενε οτι αρχισε ηδη κοψιμο φαγητου και γλυκου στην economy...

fotast

Member
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου πάντως δεν υπήρχε κόψιμο φαγητού και γλυκού στην economy.Το αντίθετο μάλιστα.Μπορεί να άρχισε μετά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
περιπου 60-70 δρομολογια αφορουν οι μειωσεις και καμια 20αρια κοπηκαν εντελως για την προσεχη χειμερινη περιοδο. τοσα πολλα που δεν εχει νοημα να αναφερθουν εδω. τσεκαρετε απλα τις πτησεις σας οι ενδιαφερομενοι.
το κοψιμο του φαγητου απο 27/8 δεν εχει ανακοινωθει (και ουτε προκειται) ποιες πτησεις αφορα.

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Τα λουκουμάκια πάντως κόπηκαν ...
Το Μάιο που ταξίδεψα με turkish για Καναδά είχε καλό φαγητό και σάντουιτς ή γλυκό ενδιάμεσα για όποιον το θελήσει. Τον Αύγουστο σε ταξίδι για ΝΑ Ασία δεν είχε snack και το φαγητό μου φάνηκε "περιορισμένο".

werip

Member
Η καλυτερη πουτιγκα σοκολατας που ειχα φαει ποτε σε αεροπορικο ταξιδι.
Τοσο που με λυπηθηκε και μια γιαγια που συνταξιδευε διπλα μου και μου εδωσε και τη δικη της ,μιας και ειχε διαβητη. :p

Κριμα για τις περικοπες αλλα με τοσες ζημιες πρεπει να εξασφαλιστει η βιωσιμοτητα της εταιριας.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ευτυχως το Ατατουρκ εχει ανετο χωρο παρκιν για τα αεροσκαφη που θα καθονται αυτο το χειμωνα..
από 30/10 ξεκινησαν οι (υποχρεωτικές) διακοπές για 7 Α330 που θα αναπαυονται στο γκαζον του Ατατουρκ τον ερχομενο χειμωνα. οι ακυρωσεις και για τη θερινη σαιζον συνεχιζονται (οσακα, Washington, Γενοβα, Βενετια κλπ)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Απιστευτο κρεσεντο κακων ειδησεων για την εταιρεία..θα συνελθει ποτε? ελπιζω ως μεσα μαρτη να εχει παρει τα πανω της λιγο. που εκλεισα κατι μαζι τους.
Φωτια στο 320 για Μιλανο, διαλυση επι τοπου του ολοκαινουριου (<1 ετος..) 330 στο Νεπαλ, ακυρωση πανω απο 50 παραγγελιων νεων αεροσκαφων, 28 (!!) αεροσκαφη σε χειμερια ναρκη και αλλα 8 (!!) 330 ενοικιαστηκαν σε εταιρειες ανα τον κοσμο. κ ολα αυτα αναμενοντας τα κακα μαντάτα των υψηλοτατων ζημιων για το παρον ετος...
http://aviationnepal.com/dismantlin...for-the-crashed-turkish-airlines-airbus-a330/

whoknows

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο φεγγαρι
Ταξίδι-Όνειρο
Στο κεντρο της Γης
εντυπωση μου προκαλει αυτο με τις βαλιτσες παντως, οσες φορες εχω πεταξει για Λαγος ηταν παντα με ΤΚ και ποτε δεν ειχα θεμα, γενικα επειδη πεταω με ΤΚ κατα ενα 80%, δεν ειχα ποτε θεμα να μην ερθει η βαλιτσα

Kati

Member
εντυπωση μου προκαλει αυτο με τις βαλιτσες παντως, οσες φορες εχω πεταξει για Λαγος ηταν παντα με ΤΚ και ποτε δεν ειχα θεμα, γενικα επειδη πεταω με ΤΚ κατα ενα 80%, δεν ειχα ποτε θεμα να μην ερθει η βαλιτσα
H Turkish έχει βαρύ ιστορικό χαμένων αποσκευών στο παλιό αεροδρόμιο. Δε χάνονταν ακριβώς όμως... έβαζαν χέρι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου. Αν παραχόντρυνε το πράγμα με το νέο αεροδρόμιο... Γιατί τον πρώτο καιρό ακούστηκαν σημεία και τέρατα γενικά για την εξυπηρέτηση και τη στάση των υπαλλήλων σε αυτό. Το τελευταίο εξάμηνο δεν έχω μάθει αν βελτιώθηκε η κατάσταση. Οι Νιγηριανοί πάντως καλά κάνουν. ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.986
Μέλη
39.690
Νεότερο μέλος
ΒΙΚ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom