Turkish Airlines Τurkish Airlines - ειδήσεις, πληροφορίες

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
13-15/1 έως -40%
https://www.turkishairlines.com/en-...eng-greece&utm_content=Unified&utm_term=gr_en
Τυχαία αναζήτηση για Νεα Υορκη τον Οκτώβριο στα 320€(ενδεικτικά)
Εγώ πάλι βλέπω κάποιους αμερικάνικους προορισμούς να είναι πιο ακριβοί κατά 100 ευρώ, σε σχέση με την αναζήτησή μου λίγες μέρες πριν.
Άβυσσος η ψυχή των προσφορών...

mourohavlos

Member
Εγώ πάλι βλέπω κάποιους αμερικάνικους προορισμούς να είναι πιο ακριβοί κατά 100 ευρώ, σε σχέση με την αναζήτησή μου λίγες μέρες πριν.
Άβυσσος η ψυχή των προσφορών...
Απ'ότι γράφει, η προσφορά ισχύει για αγορές από την 13η Ιανουαρίου (από μεθαύριο δηλαδή)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Από περιέργεια έκανα διάφορες αναζητήσεις, για διάφορους προορισμούς και περιόδους και δε βρήκα καμία τιμή που να φωνάζει -40%. Στα ίδια πλαίσια με πριν κινούνται, τουλάχιστον αυτά που έψαξα εγώ.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Και εδώ οι όροι:
https://www.turkishairlines.com/en-gr/campaigns/40-percent-discount-to-the-whole-world/
Κρατήσεις 13-15.1.2021, ταξίδια 1.4-31.12.2021
Παιδιά, αν είχα σίγουρη τη συνταξιοδότηση το ερχόμενο καλοκαίρι, θα έκλεινα τώρα για το Σεπτέμβρη. Θα έπαιρνα και το πιστοποιητικό για το εμβόλιο και μην τον είδατε τον Παναή!!!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
με μία σύντομη έρευνα που έκανα στις εκπτωσιακές τιμές σε κάποιους προορισμούς που γνωρίζω τον συνηθη τιμοκατάλογο εχω να πω τα εξής:
Όποιοι ενδιαφέρονται για ΗΠΑ καλιφόρνια , νεα υόρκη οι τιμές σε καμμία περιπτωση από αυτές που ειδα δεν ειναι ευκαιρίας ειδικα της ΝΥ, βρίσκεις με άλλες εταιρίες πολύ καλύτερες τιμές (πχ λουφτχανσα).
Για Ασία όμως σε προορισμούς όπως Ιαπωνία (τοκυο και οσακα ) καθως και για το εξωτικό Μπαλί είναι πραγματικα τιμες ευκαιριας, στο Μπαλί και στην Οσακα δρομολογουνται αποκλειστικα τα νεα 787-9 boeing που είναι υπέροχα οι τιμες ειναι περιπου στα 500-600ευρώ . Για όσους αντέχει η τσέπη τους σε τιμες πραγματικής ευκαιρίας εχει και bussiness class με περιπου 1400-1500ευρώ.
Ελπιζω να βοηθησα

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.987
Μέλη
39.692
Νεότερο μέλος
k.kol

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα