Klair
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Τέλεια!! Ευχαριστώ πολύ.κάθε φορά που επισκέπτομαι την Καστοριά, τουλάχιστον μια φορά τρώω στο " Στέκι της Παρέας" και το συστήνω.
Τέλεια!! Ευχαριστώ πολύ.κάθε φορά που επισκέπτομαι την Καστοριά, τουλάχιστον μια φορά τρώω στο " Στέκι της Παρέας" και το συστήνω.
Κρίμα που δεν ήταν ανοιχτό το "Ντολτσό" γιατί και εμείς είχαμε διαβάσει τα καλύτερα για αυτό το εστιατόριο.
Αλλά και η "Παλιά Πόλη", μία χαρά ήταν.
Ωραίο φαγητό και μεγάλες μερίδες. Καθίσαμε έξω στην αυλή και ήταν όμορφα.
Μία άλλη εναλλακτική που είχαμε στις σημειώσεις μας, ήταν το επίσης πασίγνωστο, "Στέκι της Παρέας". Έχεις άποψη για αυτό το μαγαζί για να ξέρω για επόμενη φορά?
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες. Σίγουρα την επόμενη φορά θα το τιμήσουμε.Στο "Στέκι της παρέας" φάγαμε τον Δεκέμβρη του 2014 σε μια επίσκεψη μας στη χριστουγεννιάτικη Καστοριά. Ήταν πολύ καλή γευστική εμπειρία!!! Κότσια, ψαρονέφρια με δαμάσκηνα, και άλλα πιάτα που δε θυμάμαι, ήταν όλα πολύ καλά και οι μερίδες ήταν χορταστικές! Ο δε χώρος αρκετά προσεγμένος. Εάν συνεχίζει να λειτουργεί με τους ίδιους ιδιοκτήτες, σίγουρα αποτελεί μια καλή πρόταση για φαγητό.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το τόσο όμορφο σχόλιο!Πολύ όμορφη, ενδιαφέρουσα και ταξιδιάρικη ιστορία!
Τη διάβασα σιγά σιγά (και κάπως μπερδεμένα), καθώς οργάνωνα το πρόσφατο ταξίδι μου στην Καστοριά πριν μερικές εβδομάδες.
Μου αρέσει που έχεις συγκεντρώσει τόσες πληροφορίες και όμορφες εικόνες για κάποιες από τις σημαντικότερες λίμνες της χώρας μας! Είμαι λάτρης του υδάτινου στοιχείου και συμπτωματικά πέρυσι έτυχε να επισκεφτώ όλες αυτές τις πανέμορφες λίμνες που αναφέρεις (Παμβώτιδα για πολλοστή φορά, Ορεστιάδα, Μικρή και Μεγάλη Πρέσπα για πρώτη).
Κάποια από τα σημεία που περιγράφεις απλά τα λάτρεψα (πχ Νήσος Ιωαννίνων, Ψαράδες, Άγιος Αχίλλειος, Σπήλαιο Δράκου), να μη μιλήσω για το ορνιθολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι λίμνες αυτές. Σίγουρα έχω αφήσει πολλές εκκρεμότητες. Μακάρι να γράφονται συχνότερα τέτοιες "ελληνοκεντρικές" ιστορίες, δίνοντάς μας το έναυσμα για περισσότερες εξορμήσεις μέσα στη χώρα μας.
Πόσο όμορφα και συγκινητικά είναι τα λόγια σου @Thalassaki μου!! Σε ευχαριστώ από την καρδιά μου.Με γύρισες αρκετά χρόνια πίσω όταν ταξίδεψα κι εγώ σε πολλές από τις τοποθεσίες που περιλαμβάνονται στο κείμενό σου.
Εξαιρετικά φροντισμένη , εμπεριστατωμένη και αναλυτικότατη η ιστορία σου! Είναι έκδηλη η καλλιτεχνική σου προσέγγιση στα θέματα που καταπιάνεσαι όχι μόνο μέσα απο το κείμενο αλλά και από τα αντιπροσωπευτικά στιγμιότυπα που εγκλωβίζεις με την κάμερά σου.
Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες για αυτό το έργο που μας προσέφερες!