babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Πάντως για μένα (δεν είμαι Βολιώτης βέβαια), η Ναυτιλία δεν είναι απ' τα καλά.
Συμφωνω απολυτως, θα ελεγα ειναι απο τα λιγα που δεν εχω επισκεφτει τα τελευταια χρονια.....Συν το Βολο που καποιος ανεφερε, επισης δεν θεωρω οτι ειναι καλο....Πάντως για μένα (δεν είμαι Βολιώτης βέβαια), η Ναυτιλία δεν είναι απ' τα καλά.
ευχαριστώ Μιχάλη αλλα και στα υπόλοιπα μέλη για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα για αναφορά καλων τσιπουράδικων στον Βόλο...σου προτείνω πρώτα τον Μπόκο και μετά το Κοχύλι(το έχει επισκεφτεί και ο Μαμαλάκης) τα οποία όμως δεν βρίσκονται κοντά στην θάλασσα αλλά ουτε και ιδιαιτερα κοντα στο κέντρο, αλλά σε παραδρόμους. .
Επειδή εγώ τα ανέφερα δεν συμβούλεψα πως είναι καλά απλώς είπα πως αν κάποιος πήγαινε σε κάποιο από αυτά που βρίσκονται στην παραλιακή(που δεν το συστήνω) θα του πρότεινα αυτά.Συμφωνω απολυτως, θα ελεγα ειναι απο τα λιγα που δεν εχω επισκεφτει τα τελευταια χρονια.....Συν το Βολο που καποιος ανεφερε, επισης δεν θεωρω οτι ειναι καλο....
Αρνητικη ψηφο βαζω και στον Ποσειδωνα στη παραλια, λογω της συχνης, ανευ αιτιας αρνησης να σου φερει τσιπουρα χωρις μεζε ( και εννοω τριτα τεταρτα και μετα).
Μα είναι πολύ απλό, απλώς παίρνεις τηλέφωνο τον Μαμαλάκη και σου λέει αμέσως Πλάκα κάνω βέβαια!!!ευχαριστώ Μιχάλη αλλα και στα υπόλοιπα μέλη για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα για αναφορά καλων τσιπουράδικων στον Βόλο...
μια μικρή παρατήρηση μόνο:
προτάσεις οπως η "μαυρισμένη"¨δεν βοηθάνε και ιδιαίτερα τον επισκέπτη που θα θελήσει να τα επισκεφτεί μιας και δεν ξέρει τον Βολο και τους παραδρόμους του.
Αν θελήσω πχ να πάω στο Κοχύλι πως θα πάω προς τα εκει;
Θα αρχίσω να ρωτάω περαστικους "Πείτε μου που ειναι το Κοχύλι"?
Ισως βοηθούσε να γινόταν κάποια αναφορά σε κεντρικούς δρόμους του Βόλου πχ, στη μέση της Ιάσωνος, η πάνω από την Ιάσωνος η στην αρχη της Αργοναυτών...
φιλικά πάντα!
Οσες φορες εχω περασει απο εξω δεν εχω δει φως...Δεν ειμαι 100% σιγουρη αλλα νομιζω εχει κλεισει 2 χρονια τωρα..Ενα τσιπουραδικο Μπατης υπαρχει ακομη?
ειχα παει παλια και θυμαμαι οτι ηταν παρα πολυ καλο αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομη ανοιχτο και αν λειτουργει και μεσημερι ή μονο βραδυ..