• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Να, κοίτα τι θα γίνει...:p

Ολο ιστοριες με την ευχη της μανας προς αθωες κορασιδες (που τα θελουν φυσικα) και παραινεσεις "να μην το μαθει η μανα σου"
Τι σκαρωνετε ακριβως; :bleh:
Θα αναλαβει το Ηθων τελικα; :haha:

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ολο ιστοριες με την ευχη της μανας προς αθωες κορασιδες (που τα θελουν φυσικα) και παραινεσεις "να μην το μαθει η μανα σου"
Τι σκαρωνετε ακριβως; :bleh:
Θα αναλαβει το Ηθων τελικα; :haha:
Μπααα...δεν έχει θεατρικά...μόνο χορούς και πανηγύρια :haha: Θα είμαστε πάρα πολύ κόσμιοι :D έως σεμνοί μπορώ να σου πω :bleh:
Δεν ξέρω η Ευαγγελία τι σχέδια έχει...μήπως έχει κάποιο μονόπρακτο κατά νου γιατί σκέφτεται κανάτες προκαταβολικά :haha:

@ coccobillάκι μου...:(

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Προς ενημέρωσή σας, χτες μαζεύτηκε σπανάκι. Όπερ σημαίνει (καλώς εχόντων) και μυρωδάτα, σπιτικά σπανακοπιτάκια!

Μπαχάρι μου, η εντολή για πλευρώτους δόθηκε στον υπεύθυνο ψησταριάς...:D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγω θα καθισω σε μια γωνιτσα αγκαλια με την κανατα μου... εσεις ειστε experts στα χορευτικα...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Βρε Ρόζα, μπας και μπορεί να μας φτιάξει και παστουρμαδοπιτάκια. Ξέρω κάποιες/κάποιους που τους έχουν αδυναμία!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Αααα, καλή ιδέα, αλλά δεν προλαβαίνουμε...next time! Προς το παρόν τα λουκούλεια στομάχια μας θα αρκεστούν σε αυτά τα ολίγα...;-))

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι κανουμε παιδες?Ειμαστεεεεε ετοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τι κανουμε παιδες?Ειμαστεεεεε ετοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
εγώ είμαι ολη μερα με πορτοκαλια (αντε και μια κινεζικη σουπα σε κουπα δεν θα πω ψεματα) οποτε καταλαβαινεις :clap:
και επισης το θεωρω σιγουρο πως θα χορεψουμε...οχι;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εγώ είμαι ολη μερα με πορτοκαλια (αντε και μια κινεζικη σουπα σε κουπα δεν θα πω ψεματα) οποτε καταλαβαινεις :clap:
Ααα δεν εχεις ιδεα με τι κουμάσια θα μπλέξεις αύριο.....:cool:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ε μα και βεβαια θα χορεψουμε!
Δεν πιστευω να εισαι απο κεινους τους βαρεις τυπους που καθονται σε μια καρεκλα και αρνουνται να σηκωθουν?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom