ΕΡΣΗ
Member
Ολο ιστοριες με την ευχη της μανας προς αθωες κορασιδες (που τα θελουν φυσικα) και παραινεσεις "να μην το μαθει η μανα σου"Να, κοίτα τι θα γίνει...
Τι σκαρωνετε ακριβως;
Θα αναλαβει το Ηθων τελικα;
Ολο ιστοριες με την ευχη της μανας προς αθωες κορασιδες (που τα θελουν φυσικα) και παραινεσεις "να μην το μαθει η μανα σου"Να, κοίτα τι θα γίνει...
Μπααα...δεν έχει θεατρικά...μόνο χορούς και πανηγύρια Θα είμαστε πάρα πολύ κόσμιοι έως σεμνοί μπορώ να σου πωΟλο ιστοριες με την ευχη της μανας προς αθωες κορασιδες (που τα θελουν φυσικα) και παραινεσεις "να μην το μαθει η μανα σου"
Τι σκαρωνετε ακριβως;
Θα αναλαβει το Ηθων τελικα;
εγώ είμαι ολη μερα με πορτοκαλια (αντε και μια κινεζικη σουπα σε κουπα δεν θα πω ψεματα) οποτε καταλαβαινειςΤι κανουμε παιδες?Ειμαστεεεεε ετοιμοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?
Ααα δεν εχεις ιδεα με τι κουμάσια θα μπλέξεις αύριο.....εγώ είμαι ολη μερα με πορτοκαλια (αντε και μια κινεζικη σουπα σε κουπα δεν θα πω ψεματα) οποτε καταλαβαινεις
και επισης το θεωρω σιγουρο πως θα χορεψουμε...οχι;
Ε μα και βεβαια θα χορεψουμε!εγώ είμαι ολη μερα με πορτοκαλια (αντε και μια κινεζικη σουπα σε κουπα δεν θα πω ψεματα) οποτε καταλαβαινεις
και επισης το θεωρω σιγουρο πως θα χορεψουμε...οχι;
Ουτε καν ομως!!!Ε μα και βεβαια θα χορεψουμε!
Δεν πιστευω να εισαι απο κεινους τους βαρεις τυπους που καθονται σε μια καρεκλα και αρνουνται να σηκωθουν?