Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Τώρα που σας έμαθα, σιγά μην και δεν έρθω...
Όπου γάμος και χαρά....
:haha::haha::haha::haha::haha:

Υ.Γ. : Άτομα 2 παρακαλώ...

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μήπως το γεύμα πρέπει να είναι μασκέ; Ως γνήσια τσικνοκυριακή δηλαδή;
Η σκέψη αρχικά ήταν να γίνει υποχρεωτικά μασκέ. Μετά επικράτησαν λογικότερες φωνές και συμφωνήσαμε ότι μας ενδιαφέρει η συμμετοχή χωρίς dressing code.
Ένεκα Αποκρεω βέβαια δεν είναι δυνατόν να μην δώσουμε και μια.... καλλιτεχνική πινελιά στη βραδιά με κάποια χάπενινγκ για να ανεβάσουμε το κέφι, διότι οι μεγαλειώδεις παραγωγές της Πορταριάς πρέπει να συνεχιστούν. Να κρατηθεί η φλόγα άσβεστη. Οι διαθέτοντες χιούμορ και αυτοσαρκασμό, είναι ευπρόσδεκτοι να μετέχουν.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Η σκέψη αρχικά ήταν να γίνει υποχρεωτικά μασκέ. Μετά επικράτησαν λογικότερες φωνές και συμφωνήσαμε ότι μας ενδιαφέρει η συμμετοχή χωρίς dressing code.
Ένεκα Αποκρεω βέβαια δεν είναι δυνατόν να μην δώσουμε και μια.... καλλιτεχνική πινελιά στη βραδιά με κάποια χάπενινγκ για να ανεβάσουμε το κέφι, διότι οι μεγαλειώδεις παραγωγές της Πορταριάς πρέπει να συνεχιστούν. Να κρατηθεί η φλόγα άσβεστη. Οι διαθέτοντες χιούμορ και αυτοσαρκασμό, είναι ευπρόσδεκτοι να μετέχουν.
Διαφωνώ κάθετα αγαπητέ, εδώ μιλάμε για κοψιδια, υπάρχει ιερή υποχρέωση, ύψιστο καθήκον να χλαπακιασουμε μέχρις εσχάτων. Τι χλαπακιασμα θα γίνει με το τεχνητό αισχιστης ποιοτητος κινεζικής κατασκευής μουσι και τα λοιπά επίσης κινεζικής κατασκευής ενδυματα παραλλαγης;
Τα περι μασκαρεματος αποτελούν υποχθονια δόλια προπαγάνδα όσων θέλουν να αμαυρωσουν την ιερότητα της στιγμής, να τα φάνε ολα μόνοι τους και εμείς να μείνουμε με το μουσι στο χέρι.
Αντισταθείτε συμφορουμιτες στους φαυλους.
Λαός φαγωμενος ποτέ μασκαρεμενος.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Τα περι μασκαρεματος αποτελούν υποχθονια δόλια προπαγάνδα όσων θέλουν να αμαυρωσουν την ιερότητα της στιγμής, να τα φάνε ολα μόνοι τους και εμείς να μείνουμε με το μουσι στο χέρι. Αντισταθείτε συμφορουμιτες στους φαυλους. Λαός φαγωμενος ποτέ μασκαρεμενος.
Εφόσον τέτοια είναι η λαχτάρα σου για τα κοψίδια θα εισηγηθώ να ντυθείς πατριάρχης με μια γενειάδα ναααααααααα μέχρι τα γόνατα...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εφόσον τέτοια είναι η λαχτάρα σου για τα κοψίδια θα εισηγηθώ να ντυθείς πατριάρχης με μια γενειάδα ναααααααααα μέχρι τα γόνατα...
Πατριαρχης? ωχ θα φαμε τα μουστακια μας με τον Παπα:haha::haha::haha:

travelogatos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορταριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:icecream:Θα φάμε θα ντυθούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε.

Bahari

Member
Τα μπριζολάκια ήταν τέλεια ! :clap:....... Ως και η Bahari έφαγε από αυτά :haha:
Δηλαδή πάλι παϊδάκια θα με ταΐσετε;:roll::bleh: Α, πα, πα... από κει που ήμουν (σχεδόν) "χορτοφάγος" και έτρωγα παϊδάκια κάθε Πάσχα, τώρα θα πρέπει :bleh: να τρώω κάθε μήνα;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Και εγω χορτοφαγος ειμαι... τρωω οτιδηποτε τρωει χορτα:haha::haha::haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Άντε να αυξάνεται ο κατάλογος συμμετοχών!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom