taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ναι καλά, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι....Αλλά δεν θα μου φάτε τις πατάτες!!!
Ναι καλά, με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι....Αλλά δεν θα μου φάτε τις πατάτες!!!
Η σκέψη αρχικά ήταν να γίνει υποχρεωτικά μασκέ. Μετά επικράτησαν λογικότερες φωνές και συμφωνήσαμε ότι μας ενδιαφέρει η συμμετοχή χωρίς dressing code.Μήπως το γεύμα πρέπει να είναι μασκέ; Ως γνήσια τσικνοκυριακή δηλαδή;
Διαφωνώ κάθετα αγαπητέ, εδώ μιλάμε για κοψιδια, υπάρχει ιερή υποχρέωση, ύψιστο καθήκον να χλαπακιασουμε μέχρις εσχάτων. Τι χλαπακιασμα θα γίνει με το τεχνητό αισχιστης ποιοτητος κινεζικής κατασκευής μουσι και τα λοιπά επίσης κινεζικής κατασκευής ενδυματα παραλλαγης;Η σκέψη αρχικά ήταν να γίνει υποχρεωτικά μασκέ. Μετά επικράτησαν λογικότερες φωνές και συμφωνήσαμε ότι μας ενδιαφέρει η συμμετοχή χωρίς dressing code.
Ένεκα Αποκρεω βέβαια δεν είναι δυνατόν να μην δώσουμε και μια.... καλλιτεχνική πινελιά στη βραδιά με κάποια χάπενινγκ για να ανεβάσουμε το κέφι, διότι οι μεγαλειώδεις παραγωγές της Πορταριάς πρέπει να συνεχιστούν. Να κρατηθεί η φλόγα άσβεστη. Οι διαθέτοντες χιούμορ και αυτοσαρκασμό, είναι ευπρόσδεκτοι να μετέχουν.
Εφόσον τέτοια είναι η λαχτάρα σου για τα κοψίδια θα εισηγηθώ να ντυθείς πατριάρχης με μια γενειάδα ναααααααααα μέχρι τα γόνατα...Τα περι μασκαρεματος αποτελούν υποχθονια δόλια προπαγάνδα όσων θέλουν να αμαυρωσουν την ιερότητα της στιγμής, να τα φάνε ολα μόνοι τους και εμείς να μείνουμε με το μουσι στο χέρι. Αντισταθείτε συμφορουμιτες στους φαυλους. Λαός φαγωμενος ποτέ μασκαρεμενος.
Πατριαρχης? ωχ θα φαμε τα μουστακια μας με τον ΠαπαΕφόσον τέτοια είναι η λαχτάρα σου για τα κοψίδια θα εισηγηθώ να ντυθείς πατριάρχης με μια γενειάδα ναααααααααα μέχρι τα γόνατα...
Το θα πιούμε, που πήγε;Θα φάμε θα ντυθούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε.
Δηλαδή πάλι παϊδάκια θα με ταΐσετε;:roll: Α, πα, πα... από κει που ήμουν (σχεδόν) "χορτοφάγος" και έτρωγα παϊδάκια κάθε Πάσχα, τώρα θα πρέπει να τρώω κάθε μήνα;Τα μπριζολάκια ήταν τέλεια ! ....... Ως και η Bahari έφαγε από αυτά