Τσικνοκυριακάτικο τσιμπούσι (ετεροχρονισμένη Τσικνοπέμπτη)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
αναμεινατε... θα διανεμηθει και απο μενα υλικο εν καιρω...τις πηγα στο φωτογραφειο για εμφανιση :bleh:

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δίνω έναν καφέ

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
δίνω ένα ευρώ ένα καφέ και μια τσιπούρα..

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
δίνω ένα ευρώ ένα καφέ και μια τσιπούρα..
Ααα τωρα εκλεισε η δουλεια με τον Galat, ειμαστε και επαγγελματιες, δεν πουλαμε τον πελατη... Αν θελεις ομως στειλε μονο την τσιπουρα να σου στειλω τις φωτο σε φωτοτυπιες. Και να ειναι αλανιαρα ετσι;

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Α πα πα μην πάρετε φωτογραφίες απ'τον ακατονόμαστο.... χάλι χάλι θα είναι... κρίμα τους καφέδες... 5D.L.M8 ....εδώ παραμιλάω (αλλά ξέρει εκείνος, που ήρθε πάλι με state of the art φωτογραφικές και στο τσάκ γλύτωσα το εγκεφαλικό)

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Βλέπω του δώσατε και κατάλαβε...Κι εγώ ακόμη περιμένω τον Currier να έρθει με το αρνί και τις πατάτες. Αίσχος. άλλοι πίνανε κι άλλοι δουλεύανε. Ελπίζω η μαμά Pando να μου κράτησε μια κενή θέση :rolleyes:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βλέπω του δώσατε και κατάλαβε...Κι εγώ ακόμη περιμένω τον Currier να έρθει με το αρνί και τις πατάτες.
My apologies... Είχα σκοπό να σου φέρω και ψητά και γλυκά προσωπικά ο ίδιος (η σκλάβα που λέγαμε...) αλλά, λόγω του ότι δεν ήμουν αυτο-κινούμενος αλλά εξαρτώμενος (και από το όχημα αλλά και από την παρέα) δεν το κατάφερα. Επιφυλάσσομαι για μελλοντικό ... εις διπλούν!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
My apologies... Είχα σκοπό να σου φέρω και ψητά και γλυκά προσωπικά ο ίδιος (η σκλάβα που λέγαμε...) αλλά, λόγω του ότι δεν ήμουν αυτο-κινούμενος αλλά εξαρτώμενος (και από το όχημα αλλά και από την παρέα) δεν το κατάφερα. Επιφυλάσσομαι για μελλοντικό ... εις διπλούν!
Καλέ μου baba, σε ευχαριστώ έστω που με σκέφτηκες!!! Αν όντως γινόταν ωστόσο, θα ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη μέσα στην έκθεση που θα έτρωγα αρνί και οι άλλοι παγωτό. :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom