Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
αναμεινατε... θα διανεμηθει και απο μενα υλικο εν καιρω...τις πηγα στο φωτογραφειο για εμφανιση
αναμεινατε... θα διανεμηθει και απο μενα υλικο εν καιρω...τις πηγα στο φωτογραφειο για εμφανιση
Ουτε ενας καφες... ο επομενοςδινω 3 ευρώ για τα αρνητικά..
Ελληνικο με λουκουμακι Συριανο? Εκλεισε η δουλεια!!!Δίνω έναν καφέ
Ααα τωρα εκλεισε η δουλεια με τον Galat, ειμαστε και επαγγελματιες, δεν πουλαμε τον πελατη... Αν θελεις ομως στειλε μονο την τσιπουρα να σου στειλω τις φωτο σε φωτοτυπιες. Και να ειναι αλανιαρα ετσι;δίνω ένα ευρώ ένα καφέ και μια τσιπούρα..
Κερασμένο σε βεράντα με θέα στο Αιγαίο.Ελληνικο με λουκουμακι Συριανο? Εκλεισε η δουλεια!!!
My apologies... Είχα σκοπό να σου φέρω και ψητά και γλυκά προσωπικά ο ίδιος (η σκλάβα που λέγαμε...) αλλά, λόγω του ότι δεν ήμουν αυτο-κινούμενος αλλά εξαρτώμενος (και από το όχημα αλλά και από την παρέα) δεν το κατάφερα. Επιφυλάσσομαι για μελλοντικό ... εις διπλούν!Βλέπω του δώσατε και κατάλαβε...Κι εγώ ακόμη περιμένω τον Currier να έρθει με το αρνί και τις πατάτες.
Καλέ μου baba, σε ευχαριστώ έστω που με σκέφτηκες!!! Αν όντως γινόταν ωστόσο, θα ήμουν η δακτυλοδεικτούμενη μέσα στην έκθεση που θα έτρωγα αρνί και οι άλλοι παγωτό.My apologies... Είχα σκοπό να σου φέρω και ψητά και γλυκά προσωπικά ο ίδιος (η σκλάβα που λέγαμε...) αλλά, λόγω του ότι δεν ήμουν αυτο-κινούμενος αλλά εξαρτώμενος (και από το όχημα αλλά και από την παρέα) δεν το κατάφερα. Επιφυλάσσομαι για μελλοντικό ... εις διπλούν!