soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
πάντως στο χορό ήσουν ατσίδας, κι ούτε παραπατούσες...χαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!![]()
πάντως στο χορό ήσουν ατσίδας, κι ούτε παραπατούσες...χαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!![]()
Δε φταίμε εμείς για την εντύπωση που σχηματίσαμε αλλά εκείνο το Πάσχαχαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!![]()
Eεε βέβαια...βάφτισα τα παραπατήματα χορευτικές φιγούρεςπάντως στο χορό ήσουν ατσίδας, κι ούτε παραπατούσες...
Xαχα α εσυ παντως αποδειχθηκες γερο ποτηρι κυρια μου!!!Δε φταίμε εμείς για την εντύπωση που σχηματίσαμε αλλά εκείνο το Πάσχα
στη Λωζάνη...
η αλλαγή χρώματος στο ποτήρι σου,πότε διάφανο ,πότε κίτρινο,πότε κόκκινο...
το τοιχάκι που δεν έλεγε να τελειώσει....![]()
χαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!![]()
να σου θυμήσω τι μου είπες με το χέρι πολύ![]()
Eγώ ρουφιάνα δεν είμαι...Δε φταίμε εμείς για την εντύπωση που σχηματίσαμε αλλά εκείνο το Πάσχα
στη Λωζάνη...
η αλλαγή χρώματος στο ποτήρι σου,πότε διάφανο ,πότε κίτρινο,πότε κόκκινο...
το τοιχάκι που δεν έλεγε να τελειώσει....![]()
ΕΙΠΑΜΕ ηταν σκλαβα τελεια και παυλα και περισπωμενη.Σκλάβα με ράσσα ???ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ τι πίνεις και δεν μας δίνεις
.
Τον καλωσόρισες τον Βασιλάκη -ΛΕυτεράκη ?????.
ΕΙΠΑΜΕ ηταν σκλαβα τελεια και παυλα και περισπωμενη.
Για να το λεω.....
Παρεπιπτοντως που εχει εξαφανιστει αυτη η σκλαβα ολη μερα σημερα.
Χαθηκε και αυτη και γυρνοβολαει στην Αττικη?
Οικογενειακή δεν βγάλαμε καπετάνιε μου...στείλε όμως σε πμ το email σου και θα φροντίσω να λάβεις δυο-τρεις χορευτικές, να δει η γυναίκα σου τι ζωηρή παρέα είμαστε...καμιά οικογενειακή...φωτό υπάρχει; να μου τη στείλετε με pm
για να δει η Mrs μου με τι καλά παιδάκια ήμουνα στας Αθήνας...