soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
πάντως στο χορό ήσουν ατσίδας, κι ούτε παραπατούσες...χαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!
πάντως στο χορό ήσουν ατσίδας, κι ούτε παραπατούσες...χαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!
Δε φταίμε εμείς για την εντύπωση που σχηματίσαμε αλλά εκείνο το Πάσχαχαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!
Eεε βέβαια...βάφτισα τα παραπατήματα χορευτικές φιγούρεςπάντως στο χορό ήσουν ατσίδας, κι ούτε παραπατούσες...
Xαχα α εσυ παντως αποδειχθηκες γερο ποτηρι κυρια μου!!!Δε φταίμε εμείς για την εντύπωση που σχηματίσαμε αλλά εκείνο το Πάσχα
στη Λωζάνη...
η αλλαγή χρώματος στο ποτήρι σου,πότε διάφανο ,πότε κίτρινο,πότε κόκκινο...
το τοιχάκι που δεν έλεγε να τελειώσει....
χαχα εχω την εντυπωση πως μαλλον με περνατε ολοι πλεον για αλκοολικο!!!
όχι όχι (επειδη θυμαμαι τι ειπα) ιδιωτικες συνομιλιες δεν αποκαλυπτονταινα σου θυμήσω τι μου είπες με το χέρι πολύ
Eγώ ρουφιάνα δεν είμαι...Δε φταίμε εμείς για την εντύπωση που σχηματίσαμε αλλά εκείνο το Πάσχα
στη Λωζάνη...
η αλλαγή χρώματος στο ποτήρι σου,πότε διάφανο ,πότε κίτρινο,πότε κόκκινο...
το τοιχάκι που δεν έλεγε να τελειώσει....
ΕΙΠΑΜΕ ηταν σκλαβα τελεια και παυλα και περισπωμενη.Σκλάβα με ράσσα ??? ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ τι πίνεις και δεν μας δίνεις .
Τον καλωσόρισες τον Βασιλάκη -ΛΕυτεράκη ?????.
ΕΙΠΑΜΕ ηταν σκλαβα τελεια και παυλα και περισπωμενη.
Για να το λεω.....
Παρεπιπτοντως που εχει εξαφανιστει αυτη η σκλαβα ολη μερα σημερα.
Χαθηκε και αυτη και γυρνοβολαει στην Αττικη?
Οικογενειακή δεν βγάλαμε καπετάνιε μου...στείλε όμως σε πμ το email σου και θα φροντίσω να λάβεις δυο-τρεις χορευτικές, να δει η γυναίκα σου τι ζωηρή παρέα είμαστε...καμιά οικογενειακή...φωτό υπάρχει; να μου τη στείλετε με pm
για να δει η Mrs μου με τι καλά παιδάκια ήμουνα στας Αθήνας...