• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τσεσμε διαμονη σε κοντινη παραλια με παιδι

Ioanna2906@

New Member
Ψαχνοντας πληροφοριες για το ταξιδι σας ανακαλυψα και ενθουσιαστηκα ειστε ενας τεραστιος κ εμπειρος οδηγος στην πραξη κ οχι στην θεωρια τα μερη που εχω παει ειναι βερολινο,βουδαπεστη,βαρκελωνη,ρωμη,παρισι,αιγυπτο,τυνησια,ταυλανδη,τουρκια, αγ.δομινικο,νικαραγουα,αμστερνταμ,,καναρια νησια,μαγιορκα...και θελω να παω χιο 20/8 με 30/8 κ εχω αλλες 8 μερες κ θα ηθελα να παω στο τσεσμε κ επειδη θα ειμαι με παιδι εαν ξερετε κοντα περιοχη με παραλια καθαρη κ εαν εχετε μεινει καπου προσφατα οικονομικα κ καθαρα για εναν υπνο το θελουμε ειχα παει πρι 12 χρονια δεν θυμαμαι τοιποτα κ πως συμφερει να επιστρεψω αθηνα δεν θα εχω αυτοκινητο θα ειναι περιορισμενες οι μετακινησεις μας σας ευχαριστω

Orfeasraf

Member
Καλησπερα! Κατ αρχας θεωρω πως 8 μερες στο Τσεσμε ειναι παρα πολλες. Δυο, αντε τρις. Στο δυτικο μερος οπου ειναι και το λιμανι (εχει καθημερινα δρομολογια απο Χιο) ειναι το κεντρο με τον πεζοδρομο, τον παραλιακο πεζοδρομο και μια μικρη παραλια που καλο θα ηταν να αποφυγετε, δεν ειναι και η πιο καθαρη. Απο την ανατολικη πλευρα ωστόσο υπαρχουν πολλα μεγαλα ξενοδοχεια και μια μεγαλη αρκετα καλη παραλια. Δεν εχω μεινει ωστοσο στην πολη οποτε δεν εχω καποιο να προτεινω. Για τη Σμυρνη εαν σαα ενδιαφερει υπαρχουν συχνα λεωφορεια. Για επιστροφη στην Ελλαδα καλυτερα θεωρω πισω στη Χιο και απο εκει Αθηνα. Υπαρχει αεροδρομιο στη Σμυρνη απλα η πτηση ειναι πολυ πρωινη αν θυμαμαι καλα. Παντως θεωρω πως δεν αξιζει ιδιαιτερα τοσες μερες. Καλυτερα να συνδυασετε τη Χιο με Σαμο ας πουμε. Το Τσεσμε ωραιο αλλα ως μονοημερη απο Χιο κατα τη γνωμη μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom