• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρώγε ψηλά και αγνάντευε (φαγητο-ποτό στα πιο ψηλά κτίρια του κόσμου!!)

marquis

Member
Στην Κοπεγχάγη, στο εικονικό ξενοδοχείο -φόρο τιμής στον Arne Jacobsen - Radisson Royal, το Alberto K, nouvelle cuisine, αρκετά designατο, και με την καλύτερη θέα της πόλης, που ορισμένες μέρες φθάνει ως τη Σουηδία.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Στη Σαγκαη, στο ξενοδοχειο Ηayatt, στον 84 οροφο εχει ενα πολυ ωραιο μπαρακι , με θεα τους φωτισμενους ουρανοξιστες οι οποιοι σβηνουν στις 11 για οικονομια!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Στη Σαγκαη, στο ξενοδοχειο Ηayatt, στον 84 οροφο εχει ενα πολυ ωραιο μπαρακι , με θεα τους φωτισμενους ουρανοξιστες οι οποιοι σβηνουν στις 11 για οικονομια!
:clap::clap: αυτό!! φαντασμαγορικό!!με πρόλαβες αννα οι φωτο που έχω ειναι με αναλογική..ας βρούμε ένα link..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Λοιπόν λοιπόν...
Σαιγκόν!!! (γνωρίζετε οτι πάω σε ξόφλες χώρες ):D
εσωτερική πτήση απο δεν θυμαμαι που.. φτάνομε σούρουπο σκοτωμένοι..εγω τον χαβά μου..
ποιο ειναι το ψηλοτερο σημείο αυτης της πόλης σερ?? ρωτάω κάποιον σε έναν εμπορικό δρόμο..
Μα το sheratton βεβαίως..
δρόμο παίρνομε και αφήνομε μετα απο καμμια ώρα περπάτημα βλεπω το πολυτελές ξενοδοχείο!!
το ασανσέρ γυαλιστερό, τριακόσιοι υπάλληλοι με κονκάρδες και γυαλισμένα ρούχα..φτάνουν και τα νούμερα --να δείτε που θα φάμε πόρτα..
-κανένα χυμό αδέλφια γιατί διψάμε..μπορούμε να ανεβούμε??
-φυσικά!! έχει και happy hour στα τρία κοκταίηλ τα δύο δωρεάν...
Α ρε ασία να μου ζήσεις!!!αυτα ειναι!!!ακομπλεξάριστοι άνθρωποι!!σιγα μη με βαζανε σε κανένα Λονδίνο..:rolleyes::rolleyes:
Συνιστάται ανεπιφύλακτα!! οι σερβιτόρες ειναι λίγο αργα και σέρνε με, αλλά ταπιαμε τελικά με θέα ανεμπόδιστη --υπαρχουν φωτο στην gallery.
Λίγη πολυτέλεια ποτε δεν βλάπτει!!

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η/Ο ANNA- PANOS ισχυρίζεται οτι το πιο ψηλό εστιατόριο στη Σαγκάη είναι στο ξενοδοχείο Hyatt, εσύ πάλι Ρενάτα μου, ισχυρίζεσαι οτι είναι στο ξενοδοχείο Sheraton.
Που να πάω η άμοιρη;

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Η/Ο ANNA- PANOS ισχυρίζεται οτι το πιο ψηλό εστιατόριο στη Σαγκάη είναι στο ξενοδοχείο Hyatt, εσύ πάλι Ρενάτα μου, ισχυρίζεσαι οτι είναι στο ξενοδοχείο Sheraton.
Που να πάω η άμοιρη;
Ερση θα με τρελάνεις..εγω έγραψα για σαιγκόν --η άννα για σαγκάη!!
νόμιζα οτι μονο εγώ μπέρδευα τις πόλεις απο Σ:D

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Τι Λωζανη, τι Κοζανη, ε?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Θανεβώ στην κορυφή του Ψηλορείτη και θανοίξω την βούργια μου.
Εκεί να δεις θέα

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Θανεβώ στην κορυφή του Ψηλορείτη και θανοίξω την βούργια μου.
Εκεί να δεις θέα
για να εισαι on topic θα πρέπει να δικαιολογήσεις το ύψος με καποιο καφέ ή εστιατόριο.
Αντε θα το δεχτούμε έστω και με καλάθι του πικ νικ -καρώ τραπεζομάντηλο και λιχουδιές απο την κούλα..
αν μετράει λέει!!!!!!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie