renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
ε πές το ρε παιδί μου..το γήρας ....και ψάχνω και εγω να δώ τι έρχεται..Το γήρας καλέ! ου γαρ έρχεται μόνον - Βικιλεξικό
ε πές το ρε παιδί μου..το γήρας ....και ψάχνω και εγω να δώ τι έρχεται..Το γήρας καλέ! ου γαρ έρχεται μόνον - Βικιλεξικό
Το άρθρο μιλάει για τη Nanjing, και το Greenland Financial Center βρίσκεται όντως εκεί, αλλά η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι από τη Σαγκάη...Greenland Financial Center
Περιοχή: Nanjing, Κίνα
Ύψος: 450 μέτρα
Η απίστευτη, απρόσκοπτη θέα προς τον ποταμό Γιανκτζέ και τις δυο παρακείμενες λίμνες είναι η εξτραβαγκάντζα που προσφέρει στο παρατηρητήριο του 72ου ορόφου του το καμάρι της πόλης Ναντζίνγκ. Ωστόσο πάνω από το παρατηρητήριο εκτείνονται άλλοι 17 όροφοι. Για την κατασκευή του υπεύθυνοι είναι οι Marshall Strabala και Adrian Smith, που βρίσκονται πίσω από την κατασκευή και του Burj Dubai. Σύμφωνα με τη λογική που επικρατεί σε όλους τους μοντέρνους πύργους του Άιφελ, τα κάτω πατώματα έχουν νοικιαστεί ως χώροι γραφείων και καταστημάτων, ενώ οι τελευταίοι όροφοι έχουν γίνει εστιατόρια και lounge bars.