Traveller
Member
Εγώ αγαπητή πρότεινα καθαρές λύσεις κι εσύ εξακολουθείς να ψελλίζεις τα περί "δημοκρατίας" και ανιδιοτελών στάσεων... οι γνωστές ρεφορμιστικές, οπορτουνιστικές θέσεις σου αντανακλούν το μεγαλοαστικό περιβάλλον που ίσως μεγάλωσες... καμιά γνώμη μου δεν θέλω να επιβάλλω...τα πράγματα είναι απλά, οι μάζες χρειάζονται σωστή καθοδηγηση και οργάνωση αγαπητή μου... μπορεί τώρα να μιλάμε για ένα θέμα ελάχιστης σημασίας αλλά ο τρόπος σκέψης σου παραπέμπει σε αντιδραστικές θέσεις... ο/η φίλος μας ρώτησε ξεκάθαρα πως πρέπει να μπει στο αεροπλάνο... εσύ του πρότεινες δήθεν πλουραλιστικές μεθόδους κι εγώ ξεκάθαρη λύση, το λεωφορειάκι... αυτό που χρειαζόμαστε στην εποχή μας είναι άμεσες λύσεις και αποφάσεις και το λεοφορειάκι είναι μία από αυτές... εσύ στο όνομα της "δημοκρατίας" και του πλουραλισμού τον/την αποπροσανατόλισες με σκοπό να την παγιδέψεις στα γρανάζια της αντίδρασης και να την κάνεις άβουλο υποχείριο της άρχουσας τάξης... κυρία μου τα βασικά τα γνωρίζουμε...ο πλουραλισμός είναι μοντέλο αντεπαναστασης... πηγαίνετε αλλού να παίξετε το παιχνίδι σας...