alice~
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iceland
Στη Νέα Αγχίαλο δεν έχει και πολλά να δείτε και να κάνετε, Αγριά και Καλά Νερά είναι ωραία αλλά για εμένα αξίζει πολύ περισσότερο το (ανατολικό) Πήλιο, είναι πολύ πιο όμορφο. Όμως όπως αναφέρθηκε, οι δρόμοι σίγουρα είναι σχετικά δύσκολοι, στενοί μερικές φορές και έχει πολλές στροφές. Αν θέλετε πχ να επισκεφθείτε πολλά χωριά, ίσως σας κουράσει ο δρόμος, οπότε μην φορτώσετε πολύ το πρόγραμμά σας. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι λογικά θα έχει πολύ κόσμο. Αν θέλετε να πάτε σε παραλίες πχ Άι-Γιάννης, Άγιοι Σαράντα κτλ, καλό θα είναι να ξεκινάτε νωρίς για να βρείτε να παρκάρετε.Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.
Ώστε δηλαδή καλύτερα είναι να κινηθούμε προς Πήλιο ε;
Για Καλά Νερά και Αγριά, Νέα Αγχίαλο, τι γνώμη έχετε;
Όσο για τη Ζαγορά, δεν ξέρω, σκεφτόμασταν να μείνουμε πιο πολύ σε παραθαλάσσιο μέρος
Τέλος για τη Νέα Πέραμο, οι φωτογραφικές ανησυχίες δεν είναι και αυτοσκοπός, αν και εγώ θα τραβήξω ότι θα μου κινήσει το ενδιαφέρον, δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι ιδιαίτερα γραφικό.
Τώρα, αν θέλετε κάτι πιο έυκολο και ξεκούραστο, τότε ναι, Αγριά είναι σίγουρα καλύτερα (είναι πολύ κοντά στον Βόλο), και ίσως Καλά Νερά.