meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Σιγουρα!!!
Το LP της Ρουμανίας είναι από τα καλύτερα της σειράς των Country Guides, και όπως κάθε Lonely Planet έχει εξαιρετικά βολικούς χάρτες. ΑΛΛΑ, είναι ακόμα στην 4η έκδοση, που είναι πάρα πολύ παλιά (Μάιος 2007), και ως εκ τούτου πολλές χρηστικές πληροφορίες που αναγράφονται (π.χ ωράρια μουσείων κλπ) μπορεί να μην ισχύουν πια.Θα παω και εγω ρουμανια για 25η Μαρτιου και θα νοικιασουμε αυτοκινητο εκει. Αυτη τη στιγμη ψαχνομαι για οδηγους και ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποιος ειναι προτιμοτερος ο οδηγος απο Lonely Planet ή ο Rough Guide? Ευχαριστω
Ουδεμία αμφιβολία δεν είχα ότι κάποια στιγμή θα το ξανάγραφες1. Sighisoara
Για κάτσε! έχω κανά δίμηνο να την αναφέρω! η περίπτωσή μου είναι ιάσιμη!Ουδεμία αμφιβολία δεν είχα ότι κάποια στιγμή θα το ξανάγραφες
Καλησπέρα,Στην Sighisoara (ουφ!!) θα μείνεις (αδιαπραγμάτευτος όπως βλέπεις) στο hotel Sighisoara που είναι στο κέντρο της παλιάς πόλης (citadel)
Οι 3 πόλεις που αναφέρεις είναι ίσως οι πιο όμορφες της Ρουμανίας. σου προτείνω να μείνεις περισσότερο Brasov, έχει πιο πολλά πράγματα να δεις. Sibiu εξίσου όμορφο. Για την Sighisoara δεν θέλω να μιλήσω γιατί δε θα σταματάω πάλι...
θεωρώ ότι προλαβαίνεις