mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
ψήνομαι για το ίδιο ταξίδι, οπότε έχω κι εγώ κάτι να ρωτήσω..σχετικά με την κατάσταση των δρόμων λόγω χιονιού κτλ, μιας και το σκέφτομαι για Φλεβάρη.. τι λέτε?
Καλησπέρα κι απο μένα, σχεδιάζω να πάω ένα 4ήμερο στη Ρουμανία και ψάχνομαι.. Το ξενοδοχείο που λες είναι ωραίο και οικονομικό.. Σε όσες κρητικές κι αν έχω διαβάσει λένε τα καλύτερα... Μερικές ερωτησούλες (ελπίζω να το δεις κ να απαντήσεις)Casa Cristina!!! Δεν θα το μετανιωσεις!!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τελικά γιατί δεν πήγες? Βρήκες κάτι καλύτερο? Είδα στο χάρτη οτι είναι λίγο μακρυά απο το κέντρο.. Επειδή δεν τα πάω καλά με τις αποστάσεις.. περπατιέται? Και γενικά το βράδυ ας πούμε, (έχει κάπου να βγεις εκέι φαντάζομαι), γυρνάς άνετα και ασφαλής? 'η να το ψάξω κάπου πιο κοντά στο κέντρο? Θα έχουμε αμάξι αλλα προτιμώ στα ταξίδια το περπάτημα μέσα στην πόλη!Επειδη είχα επικοινωνησεί και γω μαζί τους να περιμένεις απάντηση στο mail σου μετα απο κανα 2-3 μέρες. Για παρκαρισμα μου είχαν πει πως υπαρχει χώρος (μια επιφύλαξη για αυτό γτ τελικά δεν πήγα). Όσα για το συνάλλαγμα προτίμησε κάπου στη ρούμανια (το καλύτερο το πέτυχα μέσα στο ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι) και σε καμία περίπτωση στο Βενιζέλος.
Αυτά απο μένα!
Όχι μέσα στο αεροδρόμιο συνάλλαγμα ρε ph!! η σφαγή του Δράμαλη!!Καλησπέρα.Τα ξενοδοχεία δέχονται ευρώ.Καλύτερη τιμή για συνάλλαγμα έχουν μόνο οι τράπεζες.Σε καμιά περίπτωση συνάλλαγμα από Ελλάδα.Στο αεροδρόμιο μέσα υπάρχει τράπεζα να κάνεις.Καλά να περάσεις
Πραγματικά. Πολύ μεγάλη η διαφορά από έξωΌχι μέσα στο αεροδρόμιο συνάλλαγμα ρε ph!! η σφαγή του Δράμαλη!!
O travelstories.grΘα παω και εγω ρουμανια για 25η Μαρτιου και θα νοικιασουμε αυτοκινητο εκει. Αυτη τη στιγμη ψαχνομαι για οδηγους και ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ποιος ειναι προτιμοτερος ο οδηγος απο Lonely Planet ή ο Rough Guide? Ευχαριστω