• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τραβελστορική συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη Philoxenia.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος και τα λοιπά. :bleh:
Λοιπόν, Φιλοξένια και συνάντηση Travel Stories στην συμπρωτεύουσα πάνε μαζί. Συνήθως βρισκόμαστε έξω από κάποια πύλη της έκθεσης και μετά πηγαίνουμε για καφέ. Πέρσι είχαμε πάει στη Σβώλου. Φέτος λέω να πάμε στο Place Mignon
https://foursquare.com/v/la-place-mignon/4b60419df964a52038dc29e3 αφού μας το προτείνει επανειλλημένα μια συμφορουμίτισσα. Η ημερομηνία θα είναι σίγουρα Σάββατο 24 Νοεμβρίου.
Περιμένουμε συμμετοχές και πιθανές ώρες.

Συμμετοχες εδω : http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=611&day=2012-11-24

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Δεν το ξέρω το μαγαζί αλλά δεν έχει σημασία.Εγώ πάντως Φένια τελευταία στιγμη θα ξέρω και θα ενημερώσω.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν ξέρω για την Place Mignon, εγώ πάντως στις 24/11 θα βρίσκομαι στη Rue Mignon...

Dafni

Member
ωραια.:clap:...αν υποθεσουμε οτι παμε κατα τις 11 στην εκθεση,να πουμε γυρω στη μια στο place mignon?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ωραια.:clap:...αν υποθεσουμε οτι παμε κατα τις 11 στην εκθεση,να πουμε γυρω στη μια στο place mignon?
Αυτό θα γίνει, απλώς περιμένω να μιλήσω λίγο με τη Lida για να ορίσουμε ακριβές μέρος. Οι ώρες θα είναι σίγουρα 11:00 & 13:00 .

LIDA

Member
Νομίζω ότι στις 11 (είναι και η ώρα που ανοίγει η έκθεση) είναι μια καλή ώρα με 13.00 για ραντεβού για καφέ όπως είπε και η fenia.
Το place mignonne είναι μια καλή λύση, ωραίο μαγαζί και κοντά στην έκθεση. 'Αλλωστε τα γύρω τα έχουμε επισκεφθεί κατά καιρούς ...

Αν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε περιμένουμε!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Λοιπόν, το πρώτο ραντεβού θα είναι στις 11:00 στην κεντρική είσοδο της Εκθεσης
Εγνατία με Αγγελάκη (πλατεία Συντριβανίου) και το δεύτερο ραντεβού στις 13:00 στο Place Mignonne , Εθνικής Αμύνης 4. Bistrot du Monde
Δηλώνετε συμμετοχή εδώ : http://www.travelstories.gr/calendar.php?do=getinfo&e=611&day=2012-11-24

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλησπέρα σε όλους.
Εγώ είμαι σχετικά καινούρια στο φόρουμ, όχι σαν μέλος (από το 2010) αλλά σαν συμμετοχή σε συζητήσεις και πιο τακτική παρακολούθηση.
Θα ήθελα λοιπόν να σας γνωρίσω και εκείνο το Σάββατο λογικά θα μπορώ. Θέλω να ρωτήσω μόνο, όταν λέτε 11 στην έκθεση και 13:00 για καφέ, τί ακριβώς θα κάνουμε στην έκθεση γιατί δεν κατάλαβα.

Αααα, τώρα κατάλαβα. Έχει την έκθεση "Philoxenia"! Χιχι, είμαι και λίγο ξανθιά!:bleh:

LIDA

Member
Καλώς μας ήρθες filippia!

Όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο, Θα επισκεφθούμε τη filoxenia, διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia :: Philoxenia 2012 - Home Page.

Όσοι δεν επιθυμούν βέβαια να έρθουν στην έκθεση θα τους συναντήσουμε στο καφέ κατευθείαν.
Με χαρά να σε δούμε από κοντα και να σε γνωρίσουμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα