_antonis_
Member
Γιατί βρε παιδιά να μην επιτρέπεται; Δε θα ξαναμιλήσω σε αυτούς που δε με ψήφισαν; χαχαχαχα
/quote]
Thimio συγχαρητήρια απο μένα.δεν ψήφισα την δικιά σου,αλλα την ξεχώρισα ως την πιο καλλιτεχνική!!
περίμενα να πάρει βαθμούς και η αγιά σοφιά ...ήταν τραβηγμένη σε απίθανη στιγμή!
όλες οι φωτό,ήταν ενδιαφέρουσες !!
σημασία έχει να μαθαίνομε και να παίρνομε ιδέες...απο τέτοιου είδους ευκαιρίες!!
Αυτό έλειπε να μη χαιρόσουν εσύ . Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!Και εγω χαιρομαι ! Αξιζε η αγωνια.. Οντως θα ηθελα και εγω να ρωτησω αν επιτρεπεται να πουμε τι ψηφισαμε και να γινει καποια συζητηση κλπ κλπ..!
Τώρα που ο διαγωνισμός τελείωσε μπορώ να πω 2-3 πράγματα...είχα να διαλέξω λοιπόν ανάμεσα σε αυτές της τρεις... στο τέλος έμειναν δύο και μόλις τώρα κατέληξα στην ψήφο μου... σύντροφοι και συντόφισες καλή επιτυχία σε όλους...
Σιγά μη σου ξαναμιλήσω!!!.._antonis_ ελπίζω να μου ξαναμιλήσεις που δε σε ψήφισα ε;
Συμφωνώ για τη συγκεκριμένη φωτό αλλά και για μερικές ακόμα που δεν πήγαν καλά στο διαγωνισμό. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε στον επόμενο διαγωνισμό να μπορείτε να ψηφίστε περισσότερες φωτογραφίες και όχι μόνο μία.Η τρίτη μου επιλογή ήταν μια ατμοσφαιρική φωτό που πήγε άπατη και θεωρώ ότι αδικήθηκε...ήταν η Sagrada familia από τον thanosth...
Aρχικα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα και για την επιλογη σου που με εφερε μεσα στους 3 πρωτουςΤώρα που ο διαγωνισμός τελείωσε μπορώ να πω 2-3 πράγματα...
Ο νικητής ήταν η δεύτερη επιλογή μου... καλλιτεχνική, πιασάρικη, με ωραίο θέμα ήμουν σίγουρος ότι θα κέρδιζε και το άξιζε... συγχαρητήρια...
Σχετικα με τη φωτο της latina την οποια ψηφισα και εγω,δεν ξερω,περιμενα να παει πολυ καλυτερα και ισως σε καποιο αλλο διαγωνισμο να ηταν ανετα μεσα στη 3αδα..Με το που την ειδα μου εφερε στο μυαλο πολλα πραγματα..Εχει την δυναμη να σε ταξιδεψει οχι μονο στο Βερολινο,αλλα και σε αλλα χρονια,αλλες εποχες,αλλες καταστασεις..Και νομιζω αυτο κανει μια φωτο δυνατη..Να μπορεις να μπεις μεσα της και να νιωσεις..H ψήφος μου όμως τελικά πήγε αλλού, στις πλάτες των συντρόφων... υπέροχα ρετουσαρισμένη, εξπρεσιονιστική, με υποβλητικά καταθλιπτικά χρώματα μας χαρίζει άριστα την εικόνα μιας εποχής που δεν υπάρχει πιά... latina σε ευχαριστούμε...