• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τρίτος Φωτογραφικός Διαγωνισμός TravelStories

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Συγχαρητήρια παιδιά :clap:

Εξαιρετικές οι φωτο...

_antonis_

Member
Να στε καλά όλοι παιδιά!
Το σίγουρο είναι ότι θα πίνω κάθε πρωί τον καφέ μου στη δουλειά απο αυτή την κούπα!!!
Ευχαριστούμε το φόρουμ για την ευκαιρία να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας και να δούμε όλα αυτά τα τοπία και επι τη ευκαιρία θέλω να πώ αφού είνα τη φωτό απο Ιρλανδία ότι είναι ένα φοβερό μέρος, αξίζει να πάει κανείς. Να στε καλά (ευχαριστώ γονεία, αδέρφια...κλπ κλπ, όσκαρ, ξέρετε...:D )

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Καταρχην συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες και στους νικητες..Νομιζω πως ηταν ο καλυτερος διγωνισμος (φωτογραφικος) ως τωρα αν κρινω και απο την συμμετοχη (πανω απο 50 φωτο),την ψηφοφορια αλλα και απο την δυναμη των φωτογραφιων που φαινεται και απο τη τελικη βαθμολογια ( 15-9-9-9 ) :clap::clap::clap:

Μπραβο σε ολους λοιπον και ελπιζω στον επομενο διαγωνισμο (συντομα.. :bleh: ) να υπαρχει μεγαλυτερη προσελευση..

ΥΓ: _antonis_ αν εχεις προλαβει να πας Κουβα μεχρι τοτε δεν πρεπει να τον χασεις..Περιμενουμε υλικο :p

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

_antonis_

Member
Συγχαρητήρια Θύμιο! ...και στα υπόλοιπα μέλη φυσικά! :clap:
Έτσι μπράβο, μην ξεχνιόμαστε, χαχαχαχα

Θύμιο, κάθε πότε γίνεται δηλαδή; Δεν έχω ιδέα. Και να μην έχω πάει θα βάλω απο προηγούμενο ταξίδι, αλλιώς καμιά καλή απο Κούβα (οι υποβρύχιες κάνουν ;)).

alexstef2

Member
Συγχαρήτηρια στους Νικητές κ σε όλους φυσικά! Πραγματικά πολύ ωραίες οι φωτό που βγήκαν!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Μπράβο στους νικητές που ξεχώρισαν ανάμεσα σε πολλές όμορφες φωτό.
Πάμε γι ΄άλλα προσεχώς

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Συγχαρητήρια στους νικητές-φωτογράφους :clap:
και πολλά μπράβο σε ολα τα υπολοιπα μέλη που συμμετείχαν.:cool:
Οι φωτογραφίες τους ήταν όλες υπέροχες και θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα Θύμιο οτι ηταν ο ποιοτικώτερος φωτο-διαγωνισμός!

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
συγχαρητηρια και απο εμενα στους νικητες!!:clap::clap:
επεσα ελαφρως εξω στις προβλεψεις μου, αλλα οκ, ελαφρως, οχι τελειως!!
boss, next time κανε τα κουμαντα σου, ωστε να ψηφιζουμε 3 φωτογραφιουλες εεεεε???

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δεν ξερω αν επιτρεπεται να αποκαλυψουμε τι ψηφισαμε, αλλα χαιρομαι που κερδισαν οι συγκεκριμενες φωτος! Μπραβο παιδια!!

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Και εγω χαιρομαι ! Αξιζε η αγωνια.. Οντως θα ηθελα και εγω να ρωτησω αν επιτρεπεται να πουμε τι ψηφισαμε και να γινει καποια συζητηση κλπ κλπ..!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom