• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Το Hotelicious το ξέρετε;

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Είναι μια ολόφρεσκη ιδέα, που κερδίζει αργά αλλά σταθερά έδαφος στην ελληνική αγορά. Η διαδικασία έχει ως εξής: γίνεστε μέλος δωρεάν, και «ποστάρετε» το πού θέλετε να πάτε, πότε και πόσα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. Αν θέλετε, συμπληρώνετε και τις παροχές που θεωρείτε βασικές για το δωμάτιό σας –π.χ. κουζινάκι, μπαλκόνι, τζάκι και πάει λέγοντας. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων σας «απαντούν» με προσφορές, κι εσείς επιλέγετε την καλύτερη.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ακουγεται ενδιαφερον ελεναρα.
Home
Να και το λινκ

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
ευχαριστουμε!
ωραιο ,φαινεται !θα κανω μια δοκιμη.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εκανα εγγραφη και εβαλα 2 αναζητησεις για Κυκλαδες.Ακομα δεν εχω λαβει απαντηση.Ειδωμεν.....

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ειχα κανει και εγω εγγραφη σε αυτο το σαιτ πριν το ποσταρει η ελένη....την επομενη μερα λαμβανω μαιλ που μου ελεγαν οτι χακερ ειχαν μπει στην σελιδα τους....μιλουσαν για ανταγωνιστές...και οτι μπορω αν θελω να ακυρωσω την εγγραφη μου επιστρεφοντας πισω το μαιλ και οτι καταλαβαινουν τους φοβους πολλων και θα προσπαθησουν να λυσουν το προβλημα....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμενα χτες μου εστειλαν μαιλ οτι εγινε κανονικα η εγγραφη μου.
Δε βαριεσαι ..τους εδωσα ενα μαιλ που ηδη μου στελνουν κατι ασχετα ..κατι ασχετοι.
Θα δειξει.....

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
εμενα τιποτα δεν μου χουν στειλει ακομα...Βλακειουλες....:rolleyes:

varioAthens

Member
Εμένα, πριν λίγο καιρό που έκανα την εγγραφή, μου είχαν στείλει 2-3 προσφορές... ΟΜΩΣ εάν επέλεγα να δώ λεπτομέρειες-φωτος-κ.λ.π. της μίας προσφοράς, αυτόματα μου έβγαζε ότι δεν θα έχω πλέον δικαίωμα να δω λεπτομέρειες των υπόλοιπων προσφορών... το οποίο μου φάνηκε μπούρδα... γι' αυτό και ξεγράφτηκα...

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Εμένα, πριν λίγο καιρό που έκανα την εγγραφή, μου είχαν στείλει 2-3 προσφορές... ΟΜΩΣ εάν επέλεγα να δώ λεπτομέρειες-φωτος-κ.λ.π. της μίας προσφοράς, αυτόματα μου έβγαζε ότι δεν θα έχω πλέον δικαίωμα να δω λεπτομέρειες των υπόλοιπων προσφορών... το οποίο μου φάνηκε μπούρδα... γι' αυτό και ξεγράφτηκα...
Τι κόλπο είναι αυτό; Να αποφασίσεις πριν δεις τις φωτογραφίες;:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα