• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Το Facebook επηρεάζει στην απόφαση για διακοπές

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
χαχαχαχα αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, που λένε...
Εγώ, πάλι, δεν έχω facebook, δεν σκοπεύω να φτιάξω και δεν πιστεύω ότι το facebook σε προτρέπει να ταξιδέψεις.
Από την άλλη, ομως, θα σας στενοχωρήσω(πολύ φοβάμαι ότι ύστερα από αυτό θα πρέπει να μεταμφιέζομαι στο δρόμο, για να μην με ανακαλύψει κάποιος από εσάς) αλλά δεν νομίζω ότι το travelstories σε προτρέπει να ταξιδέψεις. Σε προτρέπει να τραβήξεις τα μαλλιά σου που δεν έχεις πάει ακόμα εκεί κι εκεί κι εκεί, σε προτρέπει να ληστέψεις κάποια τράπεζα για να το κάνεις, να εγκαταλείψεις τις υποχρεώσεις που πιθανώς έχεις, να απωλέσεις την κοινωνικότητά σου και να αναμένεις ως travel-geek το επόμενο θέμα, το επόμενο σχόλιο, τον επόμενο ταξιδιωτικό χάρτη.

varioAthens

Member
χαχαχαχα αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, που λένε...
Εγώ, πάλι, δεν έχω facebook, δεν σκοπεύω να φτιάξω και δεν πιστεύω ότι το facebook σε προτρέπει να ταξιδέψεις.
Από την άλλη, ομως, θα σας στενοχωρήσω(πολύ φοβάμαι ότι ύστερα από αυτό θα πρέπει να μεταμφιέζομαι στο δρόμο, για να μην με ανακαλύψει κάποιος από εσάς) αλλά δεν νομίζω ότι το travelstories σε προτρέπει να ταξιδέψεις. Σε προτρέπει να τραβήξεις τα μαλλιά σου που δεν έχεις πάει ακόμα εκεί κι εκεί κι εκεί, σε προτρέπει να ληστέψεις κάποια τράπεζα για να το κάνεις, να εγκαταλείψεις τις υποχρεώσεις που πιθανώς έχεις, να απωλέσεις την κοινωνικότητά σου και να αναμένεις ως travel-geek το επόμενο θέμα, το επόμενο σχόλιο, τον επόμενο ταξιδιωτικό χάρτη.
Ως travel geek κι ο ίδιος ομιλείς?

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Εκτός και αν πιστεύεις ότι δεν έχω καλύτερα πράγματα να κάνω το πρωινό της Δευτέρας μου!
Φυσικά και είμαι travel-geek, όπως φαντάζομαι ότι είσαι κι εσύ κι όλοι τα μέλη αυτού του αναθεματισμένου, του διαβολεμένου forum. Που ανάθεμα σε αυτόν που το επινόησε! ΑΝΑΘΕΜΑ

varioAthens

Member
Πάντως είναι ίσως το μοναδικό φόρουμ που δεν θα απωλέσεις την κοινωνικότητά σου... τι κοπές πίτας, τι τσικνοτσιμπούσια... τα πάντα όλα!!! :lol:

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα