• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Το D.N.(Y).A μου.....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ετσι ...ετσι οπως τα λες ειναι...εμοιαζε λιγο ομως ο ατιμος με τον Ολιβιε Μαρτινεζ......κολαστηκα παλι βραδιατικα:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
πες στην φιλη σου να περασει για tutorials! :cool::cool:
Καναμε clubbing στο 230 fifth και καλα με θεα το skyline , αλλα εχουν βαλει κατι πρασιες και εχουν κοψει τη μιση θεα. Καλη η μουσικη, ωραια τα ποτα (Cosmo, of course), πολυ κοσμος ,αλλα φυγαμε σχετικα νωρις γιατι καποιος κοιμηθηκε στην καρεκλα..... ατιμο jet lag (αμ ειχε ερθει με διαφορετικη πτηση γιαυτο)
Outdoor Rooftop Bar, Club, Restaurant NYC New York | 230 Fifth
τα υπολοιπα βραδια την βγαζαμε στο village ειτε τρωγοντας cupcakes sτο Magnolia Bakery , ειτε βολταροντας στην Christopher street (mmm) ,ειτε ψωνιζοντας ρουχα στο αγαπημενο μου Forever 21 στην Times sq. μεχρι τη μια το βραδυ!!
http://www.forever21.com/Default.asp?cookie_test=1
Καποια αλλα βραδια ....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
πες στην φιλη σου να περασει για tutorials! :cool::cool:
Καναμε clubbing στο 230 fifth και καλα με θεα το skyline , αλλα εχουν βαλει κατι πρασιες και εχουν κοψει τη μιση θεα. Καλη η μουσικη, ωραια τα ποτα (Cosmo, of course), πολυ κοσμος ,αλλα φυγαμε σχετικα νωρις γιατι καποιος κοιμηθηκε στην καρεκλα..... ατιμο jet lag (αμ ειχε ερθει με διαφορετικη πτηση γιαυτο)
Outdoor Rooftop Bar, Club, Restaurant NYC New York | 230 Fifth
τα υπολοιπα βραδια την βγαζαμε στο village ειτε τρωγοντας cupcakes sτο Magnolia Bakery , ειτε βολταροντας στην Christopher street (mmm) ,ειτε ψωνιζοντας ρουχα στο αγαπημενο μου Forever 21 στην Times sq. μεχρι τη μια το βραδυ!!
http://www.forever21.com/Default.asp?cookie_test=1
Καποια αλλα βραδια ....
Καποια αλλα βραδια τι?.......:D
Ωραιο το μαγαζι που προτεινες ...Στα υποψη.
Το θεμα ειναι ομως:πηγε κανεις σε αυτα τα κανονικα κλαμπ -με χορο και νταβαντουρια που βλεπουμε στα εργα?Και αν ναι ...υπηρχε οντως guest list και σκληρη πορτα?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Το 230 fifth ειχε πορτα και ηθελε να εισαι ευπρεπως ντυμενος, πχ οχι με τα αθλητικα σου.. Δεν ειχαμε κανει κρατηση , αλλα ειναι μεγαλος ο χωρος και δεν υπαρχει θεμα. Σε καποια αλλα κλαμπς , η κρατηση ειναι απαραιτητη Παρασκευη ή Σαββατο οταν βγαινει εξω η πλειοψηφια.
Σκεψου ομως οτι εμεις πηγαμε Αυγουστο και μαλλον ο κοσμος ηταν διακοπες.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εδω δεν μιλαμε για καλο ντυσιμο(που δεν ειχαμε φερει οπως ξαναειπα και στην ιστορια)...και δεν μιλαμε για κρατηση μονο...εδω μιλαμε για λιστα μελων και καλεσμενων και να σε ψαχνουν σε βιβλιο.(Μηπως αυτα γινονται μονο στο Sex & the City τελικα και ειναι μουφα?By the way το παιζει τωρα στον αλφα ..κατσε να ανοιξω τιβι)
2.Τι καιρο κανει Αυγουστο?Τελη Ιουνιου ειχε 22-25 βαθμους ..αραιη συννεφουλα με διαστηματα ηλιοφανειας ..καποια μεσημερια μεταξυ 4-5 εβρεξε ..και γενικα ειχε πολυ υγρασια...χαλια το μαλλι:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Λιγα λογια για τους ανθρωπους στη ΝΥ
Η πολη ειναι ενα χωνευτηρι λαων,φυλων ,πολιτισμων και εθνικοτητων.Αρχικα μου ειχε κανει εντυπωση ο μεγαλος αριθμος των Αφροαμερικανων.Τους εβλεπες σε ποστα ασφαλειας και σεκιουριτι στα διαφορα μουσεια ,στο μετρο ,στα ΜΜΜ και στα μαγαζια.Νομιζω οτι υπαρχουν περισσοτεροι μαυροι και λατινοι παρα λευκοι.Σε ολα τα φαγαδικα υπηρχαν κυριως πορτορικανοι(αυτοι κοιτουσαν καπως περιεργα και πονηρα -ιδιως το ξανθο μαλλι-σε αντιθεση με τους λοιπους Νευορκεζους που δεν ασχολουνται με το διπλανο τους)
Σ αυτη την πολη μπορεις να φορεσεις και να κανεις ο,τι θελεις χωρις να εισπραξεις περιεργα και αδιακριτα βλεμματα.Ειδαμε ,χαρακτηριστικα,μια γυναικαρα ...μαλλον ιταλιανα εμοιαζε ...κορμαρα ατελειωτη..συνοδευοταν κιολας και φορουσε μια μινι φουστα απο ...φοδρα !!!! με ολα τα μεσα να φαινονται.Κανενας δεν εδινε σημασια.Ειδαμε ενα πανυψηλο μαυρο τραβεστι με κοθορνους και ξανθα περουκα μερα μεσημερι...κανενας δεν ασχοληθηκε.Γενικα οι γυναικες σε αυτη την πολη ηταν πολυ ομορφες οι περισσοτερες και ψηλες...ακομα και κυριες 60ρες με περνουσαν ενα κεφαλι.
Οι μαυρες ειχαν ενα πολυ περιεργο στυλ το οποιο δεν ξενιζε ομως κανενα στην πολη.Ντυνονταν μερα μεσημερι σα να πηγαινουν στο κλαμπ ..και μη σου πω και χειροτερα.(red light district:D)Ακομα και πολυ χοντρες μαυρες ειδαμε ντυμμενες με καυτα μινι ,κολλητα φορεματα και εντελως ανετες με το θεμα.Ειχαν ολες ενα δικο τους στυλ..εντελως διαφορετικο απο τις λευκες.
Γενικα οι Αμερικανοι ηταν ψηλοι σε μεγαλο ποσοστο ...οσο για το αλλο κλισε που ακουγα πριν παω...οτι ειναι οι περισσοτεροι χοντροι ...εγω δεν ειδα κατι τετοιο)
Παρα πολυ προθυμοι σχεδον ολοι να εξυπηρετησουν και να βοηθησουν.
Τους εσπρωχνες ή τους σκουνταγες και γυριζαν και σου ελεγαν οι ιδιοι συγνωμη.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Η θερμοκρασια ηταν γυρω στους 32-33 βαθμους, αλλα η υγρασια ηταν το κατι αλλο.. Το μαλλι ειχε γινει αφρο... και ειναι ισιο! Ουτε χτενα δεν χωραγε ...
Το πιστολακι δουλευε σε χαμηλη ταση.. Ενα δραμα... στις φωτος ειμαι σαν την Μονικα στο επεισοδιο οταν ειχαν παει στα Barbados!
afarm3.static.flickr.com_2494_4239198745_70fa6933a6.jpg

varioAthens

Member
Μην την ακούς... υπερβάλλει... έχω δεί τις φωτος στο φατσοβιβλίο, είναι λίγο σπαστούλι το μαλλί αλλά είναι κουκλάρα!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μην την ακούς... υπερβάλλει... έχω δεί τις φωτος στο φατσοβιβλίο, είναι λίγο σπαστούλι το μαλλί αλλά είναι κουκλάρα!!!
Θυμησου την επομενη φορα που θα σε δω να σου φερω και ενα ζευγαρακι απο τα γυαλια μου (εχω πολλα δοξα τον θεο) και ενα χαπακι για την γεροντικη ανοια , mon cheri:hug:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Η θερμοκρασια ηταν γυρω στους 32-33 βαθμους, αλλα η υγρασια ηταν το κατι αλλο.. Το μαλλι ειχε γινει αφρο... και ειναι ισιο! Ουτε χτενα δεν χωραγε ...
Το πιστολακι δουλευε σε χαμηλη ταση.. Ενα δραμα... στις φωτος ειμαι σαν την Μονικα στο επεισοδιο οταν ειχαν παει στα Barbados!
afarm3.static.flickr.com_2494_4239198745_70fa6933a6.jpg
Μια απο τα ιδια ..εγκαταλειψαμε και μεις τα πιστολακια και κυκλοφορουσαμε αφρο-tourists μεσα στους αφρο-americans.:haha:Το γελιο ειναι που απο καποιο σημειο και μετα τα πιαναμε κοτσιδακια αλλα πιπη φακιδομυτη.Ειπαμε ΝΥ ειναι αυτη και οπως θες κυκλοφορας.

varioAthens

Member
Θυμησου την επομενη φορα που θα σε δω να σου φερω και ενα ζευγαρακι απο τα γυαλια μου (εχω πολλα δοξα τον θεο) και ενα χαπακι για την γεροντικη ανοια , mon cheri:hug:
Μa cherie είμαι... Ρε γαμώτο όλοι να μου αλλάζετε το φύλο!!! :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
-Αντε βρε κοριτσια τρεχατε θα χασουμε το λεωφορειο! Και συ Κλεο ολο πισω μενεις !Αμα το χασουμε θα σε τσουρομαδησω!:mad:
-Καθιστε καλε ..εδω βλεπω κατι πολύ χαριτωμενα μαγαζακια που πουλανε ηλεκτρονικα ειδη σε τρελες τιμες ….
-Σκασε και τρεχα ……:mad:
- Ε…περιμενετε και μεναααααα…..

Αποφασισαμε σημερα (τα συμβουλια παντα τελουνταν αργα το βραδυ στο δωματιο του ξενοδοχειου…τι οργανωσις θεε μου!) να παρουμε ένα τουριστικο λεωφορειο hop on-hop off. Μονο που στη δικια μας περιπτωση το λεωφορειο από hop on-hop off εγινε leave on-left off!
Ολο το Μανχατταν είναι γεματο από τετοια λεωφορεια ανοιχτα στην «ταρατσα» .Εμεις ειπαμε να κανουμε ένα μικρο γυρο του Μπρουκλιν με δαυτα και όχι του Μανχατταν γιατι το δευτερο το ειχαμε γυρισει αρκετα εξαλλου.Το εγχειρημα πρεπει να κοστισε γυρω στα 40-45 $ και τρεχαμε καθιδρες να παραλαβουμε το bus από την 8η Λεωφορο μεταξυ 47ης και 48ης οδου.
Η 8η τουλαχιστον στο σημειο που βρισκομαστε δεν είναι και πολύ ωραια …ψιλοπαρακμη μου φαινεται …anyway μπαινουμε στο λεωφορειο και καθομαστε ταρατσα.Ερχεται και μια ξεναγος πολύ συντηρητικουρα ..πολυ του κατηχητικου και αρχιζει το μπιρι ..μπιρι ..μπιρι…
Το λεωφορειο ανεβηκε αρχικα μεχρι τα ορια του Χαρλεμ …δεν προχωρησε παραπανω και μετα πηρε την κατηφορα downtown.Eπιασε καποια στιγμη και παραλιακη από τη μερια του Hudson River .Ηταν ωραια η αισθηση του δροσερου αερα στο προσωπο ,δεν ειχα ξανανεβει σε ξεσκεπαστο λεωφορειο …η ξεναγος μας εδειχνε ..μας εδειχνε και μιλαγε ..μιλαγε ..μιλαγε …μεχρι που φτασαμε στο Pier 17.Εκει αλλαξαμε μεσο και μπηκαμε σε ένα κοκκινο οχημα τυπου παραδοσιακο τρολευ.
Αυτό περασε τη Γεφυρα Μανχατταν …(καλα …φοβερη η θεα πανω από τη γεφυρα ) και βρεθηκε στο Μπρουκλιν. Κατω από τη γεφυρα του Μπρουκλιν υπαρχει η Cadman Plazza. Είναι ένα φανταστικο σημειο για θεα και φωτογραφιες .Εκει λοιπον καναμε μια σταση .
Μας λεει ο οδηγος : βγαλτε φωτογραφιες και σε 10 λεπτα ξεκιναμε παλι.
Βγαλαμε τις φωτογραφιες μας ..

-Παιδια θελω τουαλετα…..
-Παμε ..εχει ένα καφε απεναντι ..αλλα να προσεχουμε την ωρα.

Γυρναμε στην ωρα μας (το επισημαινω για να μην μου πει κανεις σας ότι χαζοβιολαγαμε ) …αφαντο το τρολλευ……..:shock:

-Αμαν αυτή η τουαλετα μας εκαψε……
-Μα ειμαστε πισω ακριβως στο 10λεπτο…καλα πλακα μας κανουν οι ανθρωποι?Δηλ η εννοια περιμενω 2-3 λεπτα παραπανω ,,οκ δεν υπαρχει…τι υπαρχει ?....το φευγω νωριτερα?
-Τωρα την κατσαμε …τι κανουμε ….?:roll:

Το σημειο δεν ειχε και την τρελη κυκλοφορια (αντε να κανεις και ένα ωτοστοπ ,βρε αδελφε..),ουτε ηταν καρακεντρικο …να εχει στασεις μετρο ..λεωφορεια κλπ κλπ
Λεμε κι εμεις ..αφου ειμαστε που ειμαστε left and lost ας κατσουμε λιγο να απολαυσουμε την ωραια θεα και το ωραιο σημειο και βλεπουμε τι γινεται μετα.
Μετα από κανενα μισαωρο ..τσουπ..σκαει μυτη (καλα όχι το δικο μας τρολευ ..μην παιρνετε θαρρος ) ένα πουλμαν ..τουριστικο και αυτό .Μεσα ηταν οι περισσοτεροι μαυροι.Αρχιζουμε να κουναμε μανιωδως τα χερια …ευτυχως σταματαει.Τους αρχιζουμε την κλαψα …για το «κακο» λεωφορειο που μας παρατησε ..και εχουμε πληρωσει εισητηριο για Brooklyn Loop ..και δωστου να τους κουναμε τα εισητηρια μπροστα στη μυτη τους…
Με τα πολλα μας πηραν μαζι οι ανθρωποι (ηταν που ειχαν και κενες θεσεις δηλ..ειδαλλως……),και καναμε αυτό το περιβοητο Brooklyn Loop επιτελους!
Περασαμε από το Βrooklyn Museum of Art και Brooklyn Botanic garden ,μας γυρισε από διαφορες γειτονιες και δρομους ..δεν μπηκε βεβαια πολύ μεσα στο Μπρουκλιν ..γιατι αυτος ο δημος εχει και παρα πολλες συνοικιες ,άλλες πιο κακοφημες και άλλες όχι.Εκανε και περατζαδα από τα Brooklyn Heights …ωραιο σημειο αυτό.
Κατά το μεσημερι μας αφησε Αποβαθρα 17,οπου κατσαμε για φαγητο κατω από την ωραια λιακαδα .
(to be continued….)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα