KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Ετσι ...ετσι οπως τα λες ειναι...εμοιαζε λιγο ομως ο ατιμος με τον Ολιβιε Μαρτινεζ......κολαστηκα παλι βραδιατικα
Καποια αλλα βραδια τι?.......πες στην φιλη σου να περασει για tutorials!
Καναμε clubbing στο 230 fifth και καλα με θεα το skyline , αλλα εχουν βαλει κατι πρασιες και εχουν κοψει τη μιση θεα. Καλη η μουσικη, ωραια τα ποτα (Cosmo, of course), πολυ κοσμος ,αλλα φυγαμε σχετικα νωρις γιατι καποιος κοιμηθηκε στην καρεκλα..... ατιμο jet lag (αμ ειχε ερθει με διαφορετικη πτηση γιαυτο)
Outdoor Rooftop Bar, Club, Restaurant NYC New York | 230 Fifth
τα υπολοιπα βραδια την βγαζαμε στο village ειτε τρωγοντας cupcakes sτο Magnolia Bakery , ειτε βολταροντας στην Christopher street (mmm) ,ειτε ψωνιζοντας ρουχα στο αγαπημενο μου Forever 21 στην Times sq. μεχρι τη μια το βραδυ!!
http://www.forever21.com/Default.asp?cookie_test=1
Καποια αλλα βραδια ....
Θυμησου την επομενη φορα που θα σε δω να σου φερω και ενα ζευγαρακι απο τα γυαλια μου (εχω πολλα δοξα τον θεο) και ενα χαπακι για την γεροντικη ανοια , mon cheriΜην την ακούς... υπερβάλλει... έχω δεί τις φωτος στο φατσοβιβλίο, είναι λίγο σπαστούλι το μαλλί αλλά είναι κουκλάρα!!!
Μια απο τα ιδια ..εγκαταλειψαμε και μεις τα πιστολακια και κυκλοφορουσαμε αφρο-tourists μεσα στους αφρο-americans.Το γελιο ειναι που απο καποιο σημειο και μετα τα πιαναμε κοτσιδακια αλλα πιπη φακιδομυτη.Ειπαμε ΝΥ ειναι αυτη και οπως θες κυκλοφορας.Η θερμοκρασια ηταν γυρω στους 32-33 βαθμους, αλλα η υγρασια ηταν το κατι αλλο.. Το μαλλι ειχε γινει αφρο... και ειναι ισιο! Ουτε χτενα δεν χωραγε ...
Το πιστολακι δουλευε σε χαμηλη ταση.. Ενα δραμα... στις φωτος ειμαι σαν την Μονικα στο επεισοδιο οταν ειχαν παει στα Barbados!
Μa cherie είμαι... Ρε γαμώτο όλοι να μου αλλάζετε το φύλο!!!Θυμησου την επομενη φορα που θα σε δω να σου φερω και ενα ζευγαρακι απο τα γυαλια μου (εχω πολλα δοξα τον θεο) και ενα χαπακι για την γεροντικη ανοια , mon cheri