_antonis_
Member
Τέλειαααα!!
Όσο για Νιαγάρα, θα πάς άλλη φορά, στο ταξίδι 'Καναδάς'!
Όσο για Νιαγάρα, θα πάς άλλη φορά, στο ταξίδι 'Καναδάς'!
Παρακαλω, οχι δεν υπαρχει.Ευαγγελια ευχαριστω για το μαζεμα των φωτο σε ενα ποστ.Υπαρχει τροπος να το κανω και μονη μου?
Ε χρυσή μου, το καλύτερο θα αφήσεις??? Ήμαρτον! Γράψε σε παρακαλώ για το γεγονός...τι-πως-πότε-που... μπας και ήταν Εβραίος??? Ρωτάω εκ μέρους μίας ψυχής... ξέρει αυτή!!!1.Και που να δεις το καλοκαιρι -αν ολα πανε κατ ευχην ....θα προκυψει και δευτερη εγκαταλειψη
2.Κοιτα επαιξε και κατι τυπου SATC (γνωριμια για μια απο τις 3 )αλλα δεν τα λεμε και ολα....Απορω ποιος πηγε σε βραδινο κλαμπ?Εβανζελι εσυ πηγες? ...για πες κανενα να ξερουμε για επομενη φορα?
Ε μα κι αυτή... αφού πήγε να της βγεί η άγρια πλευρά της στη ΝΥ, τα σκ@τωσε μετά... Τι της έμεινε τώρα? Τα μουσεία???Οχι Εβραιος..... Γαλλος !Του την πεσαμε στεγνα στο μετρο στην Chinatown , η μια φιλη του ειπε οτι ηταν ωραιος -χυμα εντελως -και αυτος ψυχραιμοτατος εβγαλε την visit card του και την εδωσε.Τον βλεπουμε να ανεβαινει τα σκαλια και σκουντιομαστε ...ηταν οντως πολυ ωραιος ..οποτε η δικια μου σου λεει:"σιγα μην τον αφησουμε αυτον"
Του λεει στην ψυχρα "εισαι πολυ ωραιος .I like you."(ειχε και μια δοση χαβαλε-καμακιου το πραμα...σου λεει ..θα κομπλαρει αυτος ...θα κοκκινησει...θα πει μερσι και θα φυγει)
Αλλα ο μεσιε δε μασησε καθολου ...τσουκ την καρτα .
Μετα τη μουτζωναμε ....'πηγαινε ..παρε τηλ ....(γιατι ηταν και λευτερη η κοπελα)αλλα δεν.....