eva kas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- οσο πιο μακρια γινεται!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτικη + Αρκτικη
ε βεβαια!την σπηλλια την ειδα,ειδα και την αρκουδα αλλα πιο μεσα δεν πηγα.....απαππαπα!
η Κρητη ειναι γεματη εκπληξεις!
το χειμωνα,χαζευοντας στο Κτεο βρηκα ενα περιοδικο με την ιστορια του Ακρωτηριου στα Χανια.Εκει λοιπον ειδα κατι απιστευτες φωτογραφιες απο το μοναστηρι του Γουβερνετου που ειναι σε αυτην την περιοχη,βρηκα και εγω την παρεα και πηγα!
οταν φτασαμε στο παλιο μοναστηρι ανακαλυψαμε οτι ειχε ενα μικρο φαραγγι το οπποιο εφτανε σε ενα μικρο κολπισκο με καταγαλανα νερα!απιστευτο μερος!
μόνο στα μπαράκια να γυρίζεις.
τώρα μόνο τα ανακάλυψες;
ε, λιγο και οι Σητειακοι που ειναι (οχι ολοι φυσικα) για τον ... ξερεις.Επειδή τυχαίνει να κατάγομαι από αυτά τα μέρη, οφείλω να πω ότι και η Ανατολική Κρήτη έχει απίστευτα μέρη αλλά δυστυχώς το κακό οδικό δίκτυο και κάποιοι άλλοι παράγοντες (πχ τοπικοί φορείς...), έχουν βοηθήσει στο να μείνει αυτός ο νομός λίγο στην "αφάνεια" (μεταφορικά το λέω) σε σχέση με τους υπόλοιπους τρεις του νησιού.
Θα συμπληρώσω και την παραλία της Κάτω Ζάκρος.machos, όταν υπάρχουν οι παραλίες της Ερημούπολης, της Χιόνας και του Ξεροκάμπου, λογικό είναι το Βάι να τους φαίνεται χάλια...
Σκεφτόμουν να δω το Ρίχτη αυτό το ΣΚ αλλά το ακύρωσα για να το κάνω 4ήμεροmachos, όταν υπάρχουν οι παραλίες της Ερημούπολης, της Χιόνας και του Ξεροκάμπου, λογικό είναι το Βάι να τους φαίνεται χάλια...
Τέλεια soudiane...το Μόχλος είναι πολύ όμορφο. Πήγα τον περασμένο μήνα για το γάμο μιας φίλης και περάσαμε υπέροχα!Σκεφτόμουν να δω το Ρίχτη αυτό το ΣΚ αλλά το ακύρωσα για να το κάνω 4ήμερο
μια άλλη φορά, να βάλω μέσα και τ ο Μόχλο. καλά δεν είναι Μαράκι;
αν η θάλασσα και η πλαζ είναι καθαρές μπορώ να κάνω και 6ήμεροsoudiane δεν το διευκρίνισα πριν αλλά νομίζω ότι 4 ημέρες για το Μόχλος είναι πολλές...είναι πολύ μικρό. Νομίζω ένα τριήμερο είναι αρκετό για να περάσεις το Φαράγγι και για να χαλαρώσετε και στο Μόχλος.