Εσθονία Λεττονία Φινλανδία Το τουρλού της βαλτικής! Το καλοκαίρι του βορρά!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Εγώ ευχαριστώ προκαταβολικά διότι όπως στα Τίρανα έτσι κι εδώ θα ακολουθήσω τα βήματά σου. Η Λετονία λείπει από τον ταξιδιωτικό μου χάρτη και γενικά έχω πάνω από 20ετία να πάω στις λοιπές βαλτικές, οπότε μια εξόρμηση , μου έρχεται κουτί δια χειρός @giannismits (αν μου είχες και την Λιθουανία θα δήλωνα πανευτυχής...)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Εγώ ευχαριστώ προκαταβολικά διότι όπως στα Τίρανα έτσι κι εδώ θα ακολουθήσω τα βήματά σου. Η Λετονία λείπει από τον ταξιδιωτικό μου χάρτη και γενικά έχω πάνω από 20ετία να πάω στις λοιπές βαλτικές, οπότε μια εξόρμηση , μου έρχεται κουτί δια χειρός @giannismits (αν μου είχες και την Λιθουανία θα δήλωνα πανευτυχής...)
Αλήθεια; Σου ξέφυγε η Λετονία; Το επόμενο ευρωπαϊκό κανόνισε να είναι εκεί. Ναι την ήθελα κι εγώ μια Λιθουανία. Ίσως μέσα στο 2020 να τη γνωρίσω κι αυτήν!Και τότε θα σου φτιάξω και μια καλή ιστορία για τη Λιθουανία!

panius

Member
Αααχ τυχερος που το προλαβες... Γυρισα πριν λιγες μέρες από Ρίγα και δεν υπαρχει πια. Εξαιρετικές οι περιγραφές σου! Με βοήθησαν πολύ. Η Ρίγα ήταν πράγματι αποκάλυψη! Πιο πολύ και απ' το Ταλιν!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αααχ τυχερος που το προλαβες... Γυρισα πριν λιγες μέρες από Ρίγα και δεν υπαρχει πια. Εξαιρετικές οι περιγραφές σου! Με βοήθησαν πολύ. Η Ρίγα ήταν πράγματι αποκάλυψη! Πιο πολύ και απ' το Ταλιν!
φιλτατε τι γινεσαι; θα συμφωνησω απόλυτα. Και οι ιστορίες του Γιάννη είναι ταξιδιωτικοί οδηγοί (μας λείπεις που δεν γράφεις πλέον) αλλά και εγώ βρήκα τη Ρίγα πιο ενδιαφερουσα από το Ταλιν,

panius

Member
φιλτατε τι γινεσαι; θα συμφωνησω απόλυτα. Και οι ιστορίες του Γιάννη είναι ταξιδιωτικοί οδηγοί (μας λείπεις που δεν γράφεις πλέον) αλλά και εγώ βρήκα τη Ρίγα πιο ενδιαφερουσα από το Ταλιν,
Καλά είμαι γουρουνάκι. Κάνουμε το σκαμπό μας παξιμάδι για να μπορέσουμε να πάμε κανά ταξίδι χαχαχαχα!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Παιδιά μου... Κι εμένα μου λείπετε! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Μια χαρά είμαι και ίσως κάποια στιγμή επανέλθω!

Έλα ρε το εξαφάνισαν;; Δεν υπάρχει τίποτα σοβιετικό πλέον;;

Θα ήθελα τρελά να ξαναπάω Ρίγα. Αλλά αγαπώ και τις τρεις Βαλτικές χώρες!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
@giannismits χαίρομαι πολύ που είσαι καλά!
Πολύ καλά με αρκετά ταξίδια στο ενεργητικό μου αυτά τα τέσσερα χρόνια που απέχω 🥹 Μακάρι να βρω το χρόνο να γράψω τίποτα και γενικά να συμμετέχω και πάλι!

panius

Member
Έλα ρε το εξαφάνισαν;; Δεν υπάρχει τίποτα σοβιετικό πλέον;;
Καλέ πως δεν υπάρχει; Το κτήριο του Στάλιν, οι φυλακές της KGB, ο πύργος της τηλεόρασης, το ψηλό ξενοδοχείο με το rooftop bar που βγάλατε φωτογραφίες και... μεθυσμένοι Ρώσοι παντού χαχαχαχα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom