chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Έχει και φωτογραφίες απο την επίσκεψη της.Την dimkyr την ενημέρωσε κανείς για την ύπαρξη της νήσου;
Ξανασκέψου το! Και το καράβι είναι αρκετά δελεαστικό. Το έψαχνα πρόσφατα για τα Andaman Islands και για να φτάσει κάποιος με καράβι έστω και μέχρι το Port Blair που είναι η προτεύουσα είναι πραγματικός άθλος. Για απο κει για το Σεντινελ φυσικά δεν το έψαξα αλλά υποπτεύομαι το βαθμό δυσκολίας .ΚΤΕΛ πάει? οχι? ε ... τότε...... δεν αξίζει μία.....
Καλά και για το νησί μου το να φτάσει κανείς με πλοίο, πραγματικός άθλος θεωρείται.......................όπως και για άλλα νησιά της χώρας.Ξανασκέψου το! Και το καράβι είναι αρκετά δελεαστικό. Το έψαχνα πρόσφατα για τα Andaman Islands και για να φτάσει κάποιος με καράβι έστω και μέχρι το Port Blair που είναι η προτεύουσα είναι πραγματικός άθλος.
Τουλάχιστον εσείς δεν έχετε κροκόδειλουςΚαλά και για το νησί μου το να φτάσει κανείς με πλοίο, πραγματικός άθλος θεωρείται.......................όπως και για άλλα νησιά της χώρας.
Ξέρεις τι νόστιμοι που είναι;;;Τουλάχιστον εσείς δεν έχετε κροκόδειλους
Η"τύχη"κάποιων μερικές φορές ειναι ατυχία για κάποιους άλλους.Αυτή η επιδημία χολέρας ήταν η αιτία να ακυρώσουμε ένα κανονισμένο ταξιδι στην Ινδία ,πριν πολλά χρόνια και από τότε δεν εχω κατορθώσει να παω ακόμα.Ασε που αυτές οι επιδημίες αφήνουν πίσω τους ενα σωρό "άτυχους"....Κι αν είσαι "τυχερός" και πέσεις πάνω σε καμμιά επιδημία χολέρας στη "Μαμά" και είσαι από τους ελάχιστους που ταξιδεύουν (όπως έτυχε σε μας πριν καμμιά εικοσαριά χρόνια), θα έχεις και αποκλειστικό σέρβις όπου βρεθείς. Τι άλλο θες;