• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Το ξενοδοχείο των χρωμάτων

sezar7

Member
Οι καλύτεροι σχεδιαστές και αρχιτέκτονες εργάστηκαν για να υλοποιήσουν ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχείο.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Puerta America» που βρίσκεται στην Μαδρίτη.

Το φουτουριστικό «Puerta America» είναι 5 αστέρων και ανήκει στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Hoteles Silken. Βρίσκεται στην εμπορική καρδιά της Μαδρίτης, δίπλα στο Kio Towers στην Paseo de la Castellana και διαθέτει 314 δωμάτια υψηλών απαιτήσεων. Η κατασκευή του κόστισε πάνω από 90 εκατομμύρια δολάρια!
Κάθε όροφος, κάθε δωμάτιο σχεδιάστηκε από διαφορετικούς καλλιτέχνες
Zougla online - Το ξενοδοχείο των χρωμάτων
#!

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ενδιαφερον ακουγεται σαν εμπνευση ,αλλα το εξωτερικο του ..πολυ κακογουστο βρε παιδι μου.Δεν μου αρεσε καθολου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αργω δεν αργω, ο αλλος το πε και το κανε... ειδε τιμες και εφυγε...

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Και κακόγουστο
Και αποστειρωμένο σαν νεκροτομείο
Και κλειστοφοβικό
Και 150-194 ευρώ τη βραδιά?
Αν με πληρώσουν τόσα, ίσως να το σκεφτώ να μείνω... :bleh::bleh::bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχει μεινει φιλη μου στον οροφο που εχει σχεδιασει η Zaha Hadid και εντυπωσιαστηκε και σχετικα με τον οροφο της, αλλα και εν γενει με τα περισσοτερα σημεια του ξενοδοχειου. Γυρισε ενθουσιασμενη με το ξενοδοχειο αυτο. Δεν της φανηκε καθολου κακογουστο η κλειστοφοβικο. Την αισθηση μινιμαλ την ειχε ομως. Το ξενοδοχειο εχει πολλες κατηγοριες δωματιων και τιμων, οποτε και εδω ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις.
Εκεινο που δεν της αρεσε ηταν οτι δεν ηταν σε κεντρικη τοποθεσια.
Αξιζει να ριξετε μια ματια στις φωτογραφιες του site του. Hotel photos: Hotel Silken Puerta Am?rica Madrid : Hotel Silken Puerta Am?rica Madrid

Στο site του ξενοδοχειου για τυχαια ημερομηνια τον Μαρτη ξεκινα τις τιμες του απο 115 ευρω non refundable και 130 refundable.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα