_antonis_
Member
Σταμάτα μωρέ...Πόσο να αντισταθώ ο κακομοίρης; Το λές και φωναχτά, τι τραβάωωωωωωω!!!Αντώνη άσε τα δικά σου και κανόνισε! Συνδύασε το ως τριημεράκι. Εεεεεεελαααα!!!!
Σταμάτα μωρέ...Πόσο να αντισταθώ ο κακομοίρης; Το λές και φωναχτά, τι τραβάωωωωωωω!!!Αντώνη άσε τα δικά σου και κανόνισε! Συνδύασε το ως τριημεράκι. Εεεεεεελαααα!!!!
Να μην αντισταθεις καθόλου! Ελααααααααααα σου λέω!!!! Θα περάσουμε ωραία!!! Αφού ξέρω πως δεν θες να τα χάνεις τέτοια πράματα!! Άντε!Σταμάτα μωρέ...Πόσο να αντισταθώ ο κακομοίρης; Το λές και φωναχτά, τι τραβάωωωωωωω!!!
Που έχω μπλέξει!!!!!!![URL="Ρουβάς - Μην Αντιστέκεσαι (sakis) - YouTube[/URL]
χαχαχαχαχαχαχα
Είναι και επίκαιρο!!
Κορίτσια!!!!
Πολύ σωστή παρατήρηση! Επίσης σας παρακαλώ όσοι έρθετε να το δηλώσετε κιόλας (στο σωστό!) για να μπορούμε να υπολογίσουμε τα άτομα. Είναι πολύ σημαντικό! Όσοι θέλετε να κάνετε έκπληξη (άντε ρε ντίβες :xmas_mrgreen ας μου στείλετε πμ.Αφεντικο νομιζω οτι πρέπει να αλλάξεις το λινκ και στο αρχικό ποστ διότι κάποιοι δήλωσαν πάλι εκει
Ήμουν βέβαιος!!!Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για όσους δεν μπορούν να έρθουν και ειδικά για κάποιους..
ΔΕΝ μιλάω για σένα, εσύ θα ρθεις! :xmas_mrgreen:Ήμουν βέβαιος!!!
Ε δεν είναι? Τόσες φορές έχεις πει ότι θα ρθεις! Λες να ξεκινήσει 8.30 κι 11.30 να τελειώσει? Δεν παίζει.ποση ωρα εχετε σκοπο να το κρατησετε;;; μετα απο τους Θεσσαλονικεις καιρος ειναι να γνωρισω και την Αθηνα ..