Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Mikronisia.jpg λέει. Εγώ είμαι καλύτερος όμως, βρήκα και τη λιμνοθάλασσα και το νησάκι
Δικαιολογιες.Mikronisia.jpg λέει. Εγώ είμαι καλύτερος όμως, βρήκα και τη λιμνοθάλασσα και το νησάκι
αλλο ενα πραγμα που δεν πρεπει να κανεις πριν απο πτηση ειναι να δεις lost. εβλεπα στη ΝΕΤ παρασκευη βραδυ και το αλλα πρωι στις 8 πετουσα. σπαει ο διαολος το ποδαρι του και δειχνει ενα επεισοδιο οπου καποιος θυμαται το ατυχημα και δειχνει ακριβως τι συνεβη. το πρωι στη δικη μου πτηση οταν απογειωθηκε το αεροπλανο για καποιο λογο εμενε σταθερα σε χαμηλο υψος πριν αρχισει να ανεβαινει. εκει με ελουσε ενας κρυος ιδρωτας και ελεγα απο μεσα μου "δε σηκωνεται τωρα θα πεσουμε δε σηκωνεται τωρα θα πεσουμε"!!!Ευχαριστω παιδια...θυμιστε μου να μην ξαναμπω στο φορουμ απο τη στιγμη που θα κλεισω τα εισητηρια!!
Μολιs γυρισω θα με ξανακουσετε!!
+1Top of the top
Singapore Changi International Airport
Εντυπωσιακοί ανθισμένοι κήποι, πισίνα με ξαπλώστρες και θέα στο διάδρομο απογείωσης, σινεμά, ειδικοί σχεδιασμένοι παιδότοποι, spa υπερσύγχρονο, 50 εστιατόρια, μπουτίκ όλων των γνωστών οίκων μόδας....κλπ. Απίστευτα όμορφο....εντυπωσιακό ....απίστευτες υπηρεσίες.
Τη 1η φορά ....βγήκαμε 3 ώρες μετά την άφιξη μας.
Τη 2η φορά, επειδή ήταν σταθμός μεταβίβασης μείναμε μόνο 2 ώρες....
Δεν ξέρω αν θα υπάρξει και 3η φορά, εκείνο που ξέρω είναι ότι θα έχω πρόβλημα σίγουρα να ξεκολλήσω.
Καμια φορά δεν χρειάζεται να είσαι σε αεροπλάνο για να κάνεις τέτοιες σκέψειςεκει με ελουσε ενας κρυος ιδρωτας και ελεγα απο μεσα μου "δε σηκωνεται τωρα θα πεσουμε δε σηκωνεται τωρα θα πεσουμε"!!!
αυτο δεν ειναι αεροδρομιο, ειναι υπερπολυτελεστατο ξενοδοχειο το οποιο τυγχανει να εχει και αεροδιαδρομοTop of the top
Singapore Changi International Airport
Εντυπωσιακοί ανθισμένοι κήποι, πισίνα με ξαπλώστρες και θέα στο διάδρομο απογείωσης, σινεμά, ειδικοί σχεδιασμένοι παιδότοποι, spa υπερσύγχρονο, 50 εστιατόρια, μπουτίκ όλων των γνωστών οίκων μόδας....κλπ. Απίστευτα όμορφο....εντυπωσιακό ....απίστευτες υπηρεσίες.
Τη 1η φορά ....βγήκαμε 3 ώρες μετά την άφιξη μας.
Τη 2η φορά, επειδή ήταν σταθμός μεταβίβασης μείναμε μόνο 2 ώρες....
Δεν ξέρω αν θα υπάρξει και 3η φορά, εκείνο που ξέρω είναι ότι θα έχω πρόβλημα σίγουρα να ξεκολλήσω.
Που να το βλεπες και με τους πυρσούςΠαιδια , το καλυτερο που εχω δει ηταν στο Κο Σαμουι στην Ταυλανδη - ριχτε μια ματια στιs φωτο μου - με δευτερο κολλητα τηs Πουντα Κανα στον Αγιο Δομηνικο .
Αλλα αυτο που πρεπει να δακρυσω μολιs το δω , πιστευω θα ειναι στο Ελ Νιντο στο Παλαουαν. Η αιθουσα αναμονηs ειναι τρειs αιωρεs και ο αεροδιαδρομοs χωματοδρομοs!
Εξαρταται βεβαια τι θεωρει κανειs καλυτερο .
Ενταξει φοβερο κι αυτο τηs Σιγκαπουρηs , δε λεω..