• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Το άγχος της πρωτάρας στο site

Christos1968

Member
Σ' ευχαριστώ. Το ταξίδι έγινε και ήταν κάτι το μοναδικό!!! Να το κάνεις όταν σου δοθεί ευκαιρία. Την ιστορία μου μπορείς να την βρεις στις ιστορίες σε εξέλιξη με τίτλο 66° Νorth Ισλανδία.
Ωραία θα την διαβάσω!

FILBO

Member
Η απορια της ασχετης: Τι νοημα εχει το 66° Νorth? :shock:
Το 66° North είναι το γεωγραφικό πλάτος που βρίσκεται ο αρκτικός κύκλος (για την ακρίβεια 66° 33' 38") ο οποίος οριοθετεί την αρκτική ζώνη. Πάνω σ ' αυτόν αυτόν τον παράλληλο κατά το θερινό ηλιοστάσιο ο ήλιος είναι στον ορίζοντα για 24 ώρες. Αυτός περνά από την Ισλανδία και αναφέρεται πολύ στη χώρα. Επιπλέον είναι και μια γνωστή μάρκα σπορ ρούχων (ξεκίνησε αρχικά σαν ρούχα για τους ψαράδες αλλά τώρα έχει επεκταθεί). Εγώ αγνοούσα την ύπαρξη της αλλά με πληροφόρησαν τα "κουμπαρόπουλα" της ιστορίας που δεν τους ξεφεύγει τίποτα και φυσικά τα τιμήσαμε δεόντως.

STKF

Member
Επιπλέον είναι και μια γνωστή μάρκα σπορ ρούχων (ξεκίνησε αρχικά σαν ρούχα για τους ψαράδες αλλά τώρα έχει επεκταθεί). Εγώ αγνοούσα την ύπαρξη της αλλά με πληροφόρησαν τα "κουμπαρόπουλα" της ιστορίας που δεν τους ξεφεύγει τίποτα και φυσικά τα τιμήσαμε δεόντως.
Στην Ελλάδα είναι πανάγνωστη. Πολύ ψαγμένοι οι κουμπάροι. Μπράβο τους! :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα