varioAthens
Member
Μου αρέσει η φάση ταξιδεύω μόνη και φιλοξενούμαι σε σπίτι... ίσως επειδή δεν το έχω κάνει και ποτέ! Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Γράψε σήμερα κι άλλη συνέχεια!!!
Παράλληλα μαζεύω τα καλοκαιρινά, βάζω πληντύρια, μαγειρεύω, καθαρίζω, δε νομίζω να προλάβω απόψε (αν και super girl )Μου αρέσει η φάση ταξιδεύω μόνη και φιλοξενούμαι σε σπίτι... ίσως επειδή δεν το έχω κάνει και ποτέ! Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Γράψε σήμερα κι άλλη συνέχεια!!!
Τι σόι μαγείρεμα κάνεις αφου τη φασολάδα δεν την κάνεις χυλωμένη..... και δεν ανέφερες σιδέρωμα.... δεν σιδερώνεις Κυριακές.... έτσι είναι οι super girl...Παράλληλα μαζεύω τα καλοκαιρινά, βάζω πληντύρια, μαγειρεύω, καθαρίζω, δε νομίζω να προλάβω απόψε (αν και super girl )
Τι τον έχεις τον Τσακ,άντε αγγάρεψέ τον μήπως δούμε και άλλη συνέχεια σήμεραΠαράλληλα μαζεύω τα καλοκαιρινά, βάζω πληντύρια, μαγειρεύω, καθαρίζω, δε νομίζω να προλάβω απόψε (αν και super girl )
Παράλληλα μαζεύω τα καλοκαιρινά, βάζω πληντύρια, μαγειρεύω, καθαρίζω, δε νομίζω να προλάβω απόψε (αν και super girl )
Κι εσυ;Παράλληλα μαζεύω τα καλοκαιρινά, βάζω πληντύρια, μαγειρεύω, καθαρίζω, δε νομίζω να προλάβω απόψε (αν και super girl )
Φασολάκια φτιάχνω παρεμπιπτόντωςΤι σόι μαγείρεμα κάνεις αφου τη φασολάδα δεν την κάνεις χυλωμένη..... και δεν ανέφερες σιδέρωμα.... δεν σιδερώνεις Κυριακές.... έτσι είναι οι super girl...
Δεν είναι εδώ ο Τσακ σήμερα.Τι τον έχεις τον Τσακ,άντε αγγάρεψέ τον μήπως δούμε και άλλη συνέχεια σήμερα
με ωροσκόπο παρθένο ξέχασες να αναφέρειςΑ ναι, ξέχασα ότι ως Παρθένος είσαι και μανιακή νοικοκυρά!!!
Εχω κι ένα παιδί να νταντέψω βρεΚι εσυ;
Ασε το πλυντηριο να δουλευει, ασε το φαγητο να ψηνεται, ασε και τα καλοκαιρινα (παλι ζεστη θα βαλει), και για το καθαρισμα ουτε λογος ασ'το κι αυτο και πιασε το πληκτρολογιο! Ολοι και ολες εσενα περιμενουμε και τη ρομαντικη απαγωγη σου
Mε επεισες Θα κανω υπομονη.Εχω κι ένα παιδί να νταντέψω βρε
A, όλα κι όλα, εγώ είμαι παραδοσιακή νοικοκυράMε επεισες Θα κανω υπομονη.
Παρε μια χυτρα, γινονται ολα στο μπαμ μπαμ, φασολακια στο αψε σβησε super girl
?????????????????A, όλα κι όλα, εγώ είμαι παραδοσιακή νοικοκυρά
1ον ήμουν ξεκάθαρη ότι ΔΕΝ ψάχνω - να διαβάζεις δεν ξέρεις;;?????????????????
Παραδοσιακή νοικοκυρά,που πάει couchsurfing,κάνει παρεάκι τον chuck και ψάχνει πρίγκηπα;:roll::roll::roll::roll: