Δεν ξέρω αν χρειάζεται διαβατήριο επειδή ειναι κάτω από 16.Γιατί δεν ρωτάς το προξενείο τους στην Αθήνα?Μιλάνε και Ελληνικά.χαιρετε.σκοπευω να παω κωνσταντινουπολη με την ανιψια μου (γεννηθηκε οκτ.1995).μπαινει μονο με ταυτοτητα στην τουρκια?η μηπως χρειαζεται διαβατηριο επειδη δεν ειναι ακομη 16 χρονων? και αν μπει με ταυτοτητα ενας ελληνας στην τουρκια και θελει μετα να πεταξει απο εκει στην γερμανια θα του ζητησουν διαβατηριο η αρκει η ταυτοτητα με την οποια μπηκε στην τουρκια? θελω σιγουρη απαντηση παρακαλω μην φτασω στην κωνσταντινουπολη και μετα ξεμεινω στο αεροδρομιο με την ταυτοτητα μου!
Δε χρειάζεται διαβατήριο για απλή διέλευση από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Δε θα περάσεις έξω από τον έλεγχο των διαβατηρίων. Με το boarding pass σου και την ταυτότητά σου συνεχίζεις κανονικά για το επόμενο gate.Καλησπερα σας , ειμαι Ρουμανος κ σπουδαζω στην Ελλαδα ειμαι 21 χρονον κ θελω να παω Γερμανια Χαμπουργ απο Αθηνα με αεροπλανο , απο Αθηνα το αεροπλανο παει πρωτα στην Κονσταντινουπολη και απο εκει περνω αλλο αεροπλανο για Γερμανια... Το προβλημα μ ειναι οτι εχω μονο ρουμανικη ταυτοτητα κ τα εισητιρια δεν μπωρο να τα ακυροσο για καποια αλλη διαδρομη ... Απο οτι ξερω η τουρκια δεν ειναι στην Ευρωπη ... Υπαρχει καποια Λυση ??? ευχαριστω