karfitsa
Member
Και χειρογραφη μπορει να ειναι,αρκει να εχει λατινικους χαρακτηρες.Ταυτοτητα νεου τυπου..εννοεις με λατινικους χαρακτηρε.....και να μην ειναι χειρογραφη....ευχαριστω παντως για την απαντηση σου!
Και χειρογραφη μπορει να ειναι,αρκει να εχει λατινικους χαρακτηρες.Ταυτοτητα νεου τυπου..εννοεις με λατινικους χαρακτηρε.....και να μην ειναι χειρογραφη....ευχαριστω παντως για την απαντηση σου!
Σωστόοοοος!!! Ή μάλλον σωστήΚαι χειρογραφη μπορει να ειναι,αρκει να εχει λατινικους χαρακτηρες.
Με τη μόνη διαφορά όσοι ταξιδεύουν με ταυτότητα αντί για διαβατήριο θα χρειαστεί στον έλεγχο να περιμένουν λίγο παραπάνω γιατί ο αρμόδιος υπάλληλος πληκτρολογεί το ονοματεπώνυμο στον υπολογιστή που έχει μπροστά του για να κάνει τον έλεγχο (είναι και λίγο ''τα ζώα μου αργά'' μέχρι να πληκτρολογήσει το ένα ψηφίο ξεχνά το προηγούμενο), ενώ το διαβατήριο απλά το περνάει από το scanner.Και χειρογραφη μπορει να ειναι,αρκει να εχει λατινικους χαρακτηρες.
Αυτό το "κάπου" που διάβασες ό,τι διάβασες να το πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων γιατί δεν ισχύουν αυτά που διάβασες. Μπορείς να ταξιδέψεις με την ταυτότητά σου.Παιδιά sos θέλω τα φώτα σας.
Έχω κλείσει με pegasus airlines για την άλλη βδομάδα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα με μετάβαση στο αεροδρόμιο Σαμπίχα Γκοκτσέν.
Ξέρω γενικά ότι για να πας στη τουρκία μπορείς να ταξιδέψεις με ταυτότητα που έχει λατινικούς χαρακτήρες αλλά διάβασα κάπου ότι για το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν γίνεται δεκτή η ταυτότητα πάρα μόνο το διαβατήριο. Τι ισχύει τελικα;
Παρακαλώ φωτίστε με καθώς είναι τελευταία στιγμή και έχω αγχωθεί.!!!!!!!!!
Δηλαδή έφτασε εκεί και δεν μπηκε στη χώρα; Ποτέ έγινε αυτή η αλλαγή; Απίστευτο.Οι πληροφορίες μου είναι ότι κάτι έχει αλλάξει όσον αφορά την είσοδο στη χώρα με ταυτότητα, επικοινώνησε με την πρεσβεία. (Συγγενικό μου πρόσωπο δεν κατάφερε να ταξιδέψει ...)
Διαβάζοντας αυτό το έγγραφο, λέει ξεκάθαρα ότι ισχύει για όλα τα αεροδρόμια του νομού Ισταμπούλ, άρα για για το Σαμπιχά Γιοκσέν. Επίσης, δεν το εμπιστεύομαι ως έγγραφο του προξενείου. Πρώτον, είναι ανυπόγραφο και χωρίς κανένα διακριτικό. Δεύτερον, είναι αναρτημένο σε άσχετο site (hatta.gr).Εγώ είχα διαβάσει αυτό το αρχείο από το προξενείο Τουρκίας. και το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν συμπεριλαμβάνεται για ταξίδι με ταυτοτητα
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.hatta.gr/LinkClick.aspx?fileticket=l%2FepS3%2FD2c8%3D&tabid=147&language=el-GR&ved=0ahUKEwjW69HR8bDVAhVDbhQKHTlJCWEQFggaMAA&usg=AFQjCNHywFLC0YQowf-8vhkDlvh_vLG2Ug