• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τουριστικό Πανόραμα

spor_os

Administrator
Επειδή εγώ σαν παιδί έχω πάει, συνοπτικά να πω ότι έχει περίπτερο ο κάθε νομός που παρουσιάζει το αξιοθέατα του και μερικοί έχει και κάποιες τοπικές λιχουδιές (μιαμ)

Υπάρχουν αν θυμάμαι καλά και πρακτορεία. Αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

MARI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Montenegro-Kroatia
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΚΙΝΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΑ...
Εάν βέβαια ενδιαφέρεται να πάρει φυλλάδια απο όλα τα περίπτερα/πρακτορεία/ξενοδοχεία κ.τ.λ.Αλλιώς ο κατάλογος των εκθετών είναι αναλυτικότατος και ενημερωτικός κι είναι ένα απλό βιβλιαράκι ,,ΕΛΑΦΡΥΤΑΤΟ......

Είναι απίστευτα εξυπηρετική η βαλιτσούλα μου και με έχει σώσει όλα τα χρόνια....

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Σα δε ντρέπεσε. Εσύ θα έπρεπε να έχεις και περιπτερο με το travelstories.gr
:bleh: Σε πειράζω, ....
Πλάκα, πλάκα, του χρόνου με τέτοια ανάπτυξη και δημοτικότητα που γνωρίζει το παρών σάιτ και φόρουμ, το βλέπω να έχει το πρώτο του περίπτερο...
αμα χρειαστεί, ας κανουμε έρανο ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ!:haha:

επί τη ευκαιρία: δεν μαθαίνουνε οσοι βρεθούνε εκεί, τιμές και εξοδα, για να στήσει κανεις περίπτερο;:cool::D:clap:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Δηλαδή για ενα περιπτερο των 10 τετραγωνικών μέτρων
θα χρειαστουμε 1950Ε +19%=2320Ε
Καμια διαφήμιση, κανένας σπονσορας δεν παίζει;
Αλλιώς ας αρχίσει ο ερανος απο τώρα!!!

και αφου μαθαμε τις τιμες και τα εξοδα
τι αλλο θα χρειαστούμε;

--- 1-2 ευπαρουσίαστες κοπελιές
--- 2-3 λάπτοπς που να ειναι στο σάιτ και να μπορουν οι επισκέπτες της εκθεσης να κανουν τα κλικ γνωριμίας με την ιστοσελίδα
--- στους τοιχους μερικες εκτυπωμένες τοπ ταξιδιωτικές ιστοριες απο ολο τον κόσμο...

τα υπολοιπα της διακοσμησης ας τα προτείνουν οι κυρίες του φορουμ που ειναι και πιο εξειδικευμένες σε τέτοια ζητήματα...:cool::D

spor_os

Administrator
Έτυχε και πήγα χθες εντελώς ξαφνικά.
Είναι σε ένα σχετικά καλό επίπεδο σε σχέση με χθες.
Κάποια περίπτερα νομών πραγματικά ξεχωρίζουν και με αυτά που σου προσφέρουν και με τις εκεί υπηρεσίες.
Δεν θέλω να αναφερθώ στις ιδιωτικές εταιρίες που βάζει η καθεμία ότι badget επιθυμεί.

Καλά να περάσατε όσοι πάτε σήμερα.
Αν θέλετε σχολιασμό, από Δευτέρα που θα έχει τελειώσει.

travelgeek

Member
Απαράδεκτο το ότι ενώ οι περισσότεροι εκθέτες είναι νομαρχίες, περιφέρειες, τοπικές εταιρίες τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, των οποίων η προβολή πληρώνεται με κρατική επιχορήγηση που βγαίνει από την τσέπη των φορολογούμενων, ο όμιλος Καλοφωλιά ζητάει 5 ευρώ είσοδο για το κοινό. Δηλαδή μια οικογένεια 4 ατόμων θα πρέπει να πληρώσει 20 ευρώ για να μπει. Και αυτό είναι κάτι που το συζητάγανε μεταξύ τους οι εκθέτες.

dimitr

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Φέτος θα γίνει Τουριστικό Πανόραμα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ