• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τουριστικό Πανόραμα

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Το 13ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Με συνέπεια και αντικειμενικότητα στην Ενημέρωση, αλλά και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις που ενισχύουν και προβάλλουν την δυναμική του Τουρισμού, ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, έχει συμπληρώσει 50 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς στον Ελληνικό Τουρισμό, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, αναλύοντας τις διεθνείς τάσεις και προσφέροντας στην Κοινή Γνώμη, την πληροφορία που οφείλει να γνωρίζει με εγκυρότητα και συνέπεια.

Πριν 12 έτη, δημιούργησε την Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα», την διοργάνωση που επέβαλε τον Εσωτερικό Τουρισμό ως έννοια μετρήσιμη, την σημασία ελληνικής Περιφέρειας και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Η 13η διοργάνωση της Εκθέσεως «Τουριστικό Πανόραμα» θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 20 Απριλίου 2008, στο Εκθεσιακό Κέντρο EXPOATHENS, στην Ανθούσα Αττικής
Προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή κίνηση στρατηγικής για τα Ελληνικά δεδομένα ο Ομιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά ως διοργανωτής της Εκθέσεως «Τουριστικό Πανόραμα» και η EXPO ONE ως διοργανωτής της Εκθέσεως «Ανοιξιάτικο Θαλασσινό Σαλόνι» αποφάσισαν την παράλληλη λειτουργία των δύο Εκθέσεων, την ίδια ημερομηνία, στον ίδιο χώρο, προσφέροντας στους επισκέπτες και στους εκθέτες μία πρωτόγνωρη εκθεσιακή εμπειρία που αποτελείται από δύο μεγάλες ανεξάρτητες εκθέσεις, με σκοπό το γενικό τουρισμό και το θαλάσσιο τουρισμό με σκάφος.
Με αύξηση των συμμετοχών των τουριστικών επιχειρήσεων, με σημαντική παρουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, όπως κάθε χρόνο, με καλαίσθητα περίπτερα και άριστη οργανωτική υποστήριξη, το «Τουριστικό Πανόραμα» στοχεύει στην ανάδειξη της σύγχρονης τουριστικής εικόνα των περιοχών.
Το Τουριστικό Πανόραμα θα φιλοξενήσει και εφέτος σημαντικές παρουσίες φορέων και επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Οργανισμός Τουρισμού Τυνησίας, Οργανισμός Τουρισμού Τσεχίας, Πρεσβεία Νοτίου Αφρικής – GTS Africa, Τουρκικές Αερογραμμές, Uzbekistan Airways κα.
Σημαντικό πρόγραμμα παράλληλων ενημερωτικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων των εκθετών καθώς και πλήθος εκδηλώσεων τοπικού χαρακτήρα θα πλαισιώσουν την Έκθεση.
Στον επισκέπτη – καταναλωτή, οι διοργανωτές θα προσφέρουν και εφέτος την δυνατότητα να συμμετέχει σε παιχνίδι, σχεδιασμένο από εξειδικευμένη εταιρία, μέσω του οποίου θα έχει την δυνατότητα να διαγωνισθεί σε αγώνα mini σκαφών και τερματίζοντας πρώτος να κερδίσει τις Διακοπές του!
Η Διαφήμιση της Εκθέσεως πραγματοποιείται σε δύο φάσεις, η πρώτη «έτρεξε» ήδη με ολοσέλιδες τετράχρωμες καταχωρήσεις στην Εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ και σε Κλαδικά Έντυπα, Τουριστικά και μη, από τον Δεκέμβριο του 2007 έως σήμερα. Η δεύτερη θα «τρέξει» το 15νθήμερο προ της Εκθέσεως σταδιακά και θα περιλαμβάνει όλα τα μέσα – τηλεόραση, ραδιόφωνο, outdoor καμπάνια καθώς και καταχωρήσεις στον ημερήσιο τύπο και προβολή σε περιφερειακά τηλεοπτικά κανάλια.
Η καμπάνια της Εκθέσεως διακρίνεται πάντα για την ευρηματικότητά της και για την φρεσκάδα της και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Έκθεση καταλαμβάνει πάντα μία από τις πρώτες θέσεις σε διαφημιστική δαπάνη μεταξύ όλων των Εκθέσεων.
Επίσης, κατά την διάρκεια της Εκθέσεως θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα της ετήσιας Έρευνας για τις «Τάσεις της Τουριστικής Συμπεριφοράς των Ελλήνων» που πραγματοποιεί για 7η συνεχή χρονιά για τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά η εταιρία Kapa Research, τα συμπεράσμα της οποίας ανέκαθεν αποτελούν θέμα ευρύτατου σχολιασμού από τα Μ.Μ.Ε.
Τιμώμενη Περιοχή της Εκθέσεως του 2008, είναι η Μαγνησία, μία περιοχή με αξεπέραστα πλεονεκτήματα, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, την φιλοξενία της και την άρτια τουριστική υποδομή της
Κλείνοντας αυτή την ενημέρωση, αξίζει να αναφερθούμε στην διαχρονικότητα παρουσίας των Χορηγών, Υποστηρικτών και Συνεργατών της Εκθέσεως, γεγονός που ενισχύει την αναγνωρισιμότητα της ως μέσον προβολής και επικοινωνίας.

Τον Θεσμικό Χορηγό Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης – Ε.Ο.Τ.

Τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας – Υποστηρικτή της Εκθέσεως

Την VIVODI Τηλεπικοινωνίες Α.Ε. – Χορηγό της Εκθέσεως

Την Louis Hellenic Cruises – Μέγα Δωροθέτη της Εκθέσεως

Την Ελληνική Εταιρία Διαδικτύου – Χορηγό Διαπίστευσης Επαγγελματιών και κατασκευής Ιστοσελίδας

Το Travel for All και την Travel Daily News – Χορηγούς On-line Επικοινωνίας της Εκθέσεως

Το Touristorama – Χορηγό Ψηφιακής Επικοινωνίας της Εκθέσεως.

Την Γ. Τσόκας Α.Ε. Μεταφορική & Τουριστική
Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία Holiday Inn Attica & Holiday Inn Suites και YES! Hotels (Semiramis, Twenty-One, Kefalari Suites & Periscope).
Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Έκθεση έχει χορηγούς Επικοινωνίας την ΕΡΤ, την ΝΕΤ και τον Ρ/Σ ΝΕΤ 105,8 καθώς και την εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα».
Και θυμηθείτε τo slogan της τελικής καμπάνιας της Εκθέσεως …
Τις καλύτερες διακοπές σας δεν τις κάνατε ακόμα …
Σας περιμένουμε όλους !

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Προφανως την εχετε επισκεφτει τοσα χρονια, δεν γινεται?!? εγω δυο φορες, και εφυγα την πρωτη φορα με 6 σακουλες σκαστες... και την δευτερη 3, με αυτοσυγκρατηση. και πηρα μονο χαρτες ελλαδας και φυλλαδια εξωτερικου... φετος χλωμο το βλεπω να κατεβαινω..:(

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Πήγα 4 φορές αλλά δεν είχα καμιά άκρη για ντόπα μιας και ένιωσα σαν αρσιβαρίστας κάθε φορά:haha:. Και που να βλέπατε το απελπισμένο βλέμα της γυναίκας μου όταν έβλεπε όλα αυτά. ("τι μου κουβάλησε πάλι ο τρελός"):haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
που να δεις Δημο, το βετο που ασκει ο δικος μου αντρας που τον σερνω και μαζι μου!!!!
στην φιλοξενια, φετος γυρισα με 1 μονο!!!!!!:(

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Tι να πω κι εγω που δεν εχω χασει καμια!!Δωδεκα χρονια συνεχεια οπου και να φιλοξενηθηκε στον Πειραια,στο ΣΕΦ,στο Μαρουσι αλλα και τα τελευταια χρονια στην Ανθουσα παντα ειμαι εκει με τη γυναικα μου μαζι γιατι οι σακκουλες ειναι πολλες.:haha:

GTS

Member
Το Τουριστικό Πανόραμα θα φιλοξενήσει και εφέτος σημαντικές παρουσίες φορέων και επιχειρήσεων εκτός Ελλάδος: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, Οργανισμός Τουρισμού Τυνησίας, Οργανισμός Τουρισμού Τσεχίας, Πρεσβεία Νοτίου Αφρικής – GTS Africa, Τουρκικές Αερογραμμές, Uzbekistan Airways κα.
Αυτό κι αν είναι σημάδι για ταξίδι!!! :shock::shock::shock:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αυτό κι αν είναι σημάδι για ταξίδι!!! :shock::shock::shock:
Σημαδι για Αφρικη GTS!!
Εγω εχω παει μονο μια φορα , αλλα δεν ξερω γιατι δε μου αρεσε και δεν ξαναπηγα..πολυ γραφειο και οργανωση:roll:.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Να ρωτήσω κάτι κι'εγώ που δεν έχω πάει ποτέ, τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η έκθεση; και σε τι κόσμο απευθύνεται;

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Να ρωτήσω κάτι κι'εγώ που δεν έχω πάει ποτέ, τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η έκθεση; και σε τι κόσμο απευθύνεται;
Σα δε ντρέπεσε. Εσύ θα έπρεπε να έχεις και περιπτερο με το travelstories.gr
:bleh: Σε πειράζω, ούτε εγώ έχω πάει ποτέ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα