Naoko
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Οσακα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υπερσιβηρικός
Ως προς το οικονομικό που ρώτησα προηγούμενη βδομάδα 2000/έτος τώρα αν αξίζει η οχι...
Καλημέρα φίλε μου! Όπως σωστά αναφέρεις ο τουρισμός είναι ΄΄ καψούρα ΄΄ και είναι για ανθρώπους που πραγματικά αγαπάνε αυτό το αντικείμενο!
Είτε επιλέξεις τα ξενοδοχειακά είτε τουριστικού γραφείου οι προοπτικές είναι αρκετά καλές.
Εγώ έχω ολοκληρώσει σπουδές στα ξενοδοχειακά στην Ακμή στη Θεσσαλονίκη και έχω μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή που έκανα.
Οι εγκαταστάσεις είναι πραγματικά οι καλύτερες που υπάρχουν στα Ιεκ της πόλης - νιώθεις λες και βρίσκεσαι σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας αλλά το πιο σημαντικό για εμένα ήταν το γεγονός, οτι από το τέλος του πρώτου έτους ξεκίνησα πρακτική σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής με αμοιβή και εξασφαλισμένη διαμονή και διατροφή.
Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα κομμάτια της διοίκησης ξενοδοχείων, μαθαίνει προγράμματα κρατήσεων συν ξένες γλώσσες που θα σου είναι απαραίτητες όποια ειδικότητα και να ακολουθήσεις.
Ο,τι επιπλέον πληροφορία χρειαστείς, πες μου! Καλή αρχή στις σπουδές σου
Οχι ρε συ, αμα ειναι ετσι ο παππους μου πριν πεθανει ειχε πανω απο 15 χρονια εμπειριαΜάλλον,Γιώργο σαν τουρίστας.Αλλιώς θα ήξερε και τα μεροκάματα σ αυτά τα δύο χρόνια.Θα μας το διευκρινίσει πιστεύω.