Nikos86
Member
Ειμαι χιλια τοις εκατο σιγουρος οτι πολλοι απο σας τον σερβιτορο οταν πατε σε διακοπες σε νησι τον φωναζετε με ψιτ! Η καμαριερα σας αποφευγει οπως ο διαολος το λιβανι και ο μπαρμαν ειναι ευτυχισμενος οταν δεν σας αρεσει το αλκοολ! Τοσα χρονια δουλειες με κοσμο κανουμε, α μην τι αλλο απο 3 αραδες που γραφετε εχουμε καταλαβει τι τυπου πελατες ειστε! Καπου εδω να πω οτι η Elena2508, o 8avos, o Ntt, ο Thanos75, o panpan(ο πανπαν νομιζω ειναι σχετικος με τον τουρισμο, αλλα στην Ισπανια, γι' αυτο τον συμπεριλαμβανω) και καποιοι αλλοι που σιγουρα ξεχναω ειναι ανθρωποι που σεβονται τους επαγγελματιες στον χωρο του τουρισμου και θα ακουγαμε ευχαριστα την κριτικη τους αλλα θα ηταν και πελατες που με χαρα θα εξυπηρετουσαμε! Τους αλλους σας ζησαμε! Εχετε την κουλτουρα θα φαμε, θα πιουμε, θα σας κατουρησουμε, θα σας χεσουμε και θα μας πειτε και ευχαριστω! Α μην τι αλλο και εγω και ο James και ο Tripakias και η Tsampi90 απ' οτι εχω καταλαβει ειμαστε μεταξυ 30-40, δεν ειμαστε 17χρονα, καταλαβαινουμε και απο τις 3 αραδες που γραφετε σε ποιο ειδος τουριστα ανηκετε. Ολη μας σχεδον τη ζωη σε τουριστικα μερη μεγαλωσαμε, ξερουμε και τις καταναλωτικες συμπεριφορες των λαων που μας επισκεπτονται μαζικα και τις συνηθειες τους. Εχουμε ο καθενας απο αρκετα παραλογα συμβαντα που ημασταν αυτοπτες μαρτυρες και αντιστοιχουν σε αναλογες περιπτωσεις με σας! Ξερουμε να διαχωριζουμε την καλοπιστη κριτικη απο την πικροχολη, δεν ειμαστε παιδακια δα! Και αυτα περι του οτι η κριτικη σας εχει να κανει με τα ρισορτς και τους μεγαλοξενοδοχους: Mασαει η κατσικα ταραμα? Ο ελληνας σε ρισορτ ειναι οπως η χελωνα καρετα καρετα. Mην μας κοροιδευετε μες στα μουτρα μας, ξερουμε σε τι ειδους επιχειρησεις συχναζετε και που εστιαζετε την κριτικη σας πανω κατω. Απο 15 χρονων θυμαμαι τον Ελληνα να με ξεχεζει για ψυλλου πηδημα δουλευοντας ως σερβιτορος για ενα καλοκαιρι σε σουβλατζιδικο του θειου μου, απαιτωντας σερβις πενταστερου ξενοδοχειου απο εμενα, και παλευα ο καημενος αν και αρτσουμπαλος ! Πολλοι εδω μεσα μου τους θυμισατε! Σας επιασε ο πονος οψιμα για καμαριερες, σερβιτορους, μπαρμεν κ.τ.λ. αλλα ταυτοχρονα μας λετε οτι απαξιωθηκαν τα πτυχια σας ως γιατροι, δικηγοροι, αρχιτεκτονες κ.τ.λ. εξ' αιτιας μας. Το ακουσαμε και αυτο, οτι ο τουρισμος φταιει! Εμας απαξιωθηκαν περισσοτερο τα πτυχια γιατι κανουμε δουλειες ασχετες με το πτυχιο μας αλλα παλι καλα λεμε που υπαρχει ο τουρισμος!
Last edited: