Ένα μοναδικό Μουσείο που λίγοι το έχουν πάρει χαμπάρι είναι το σχετικά νέο (ανήκει στο Μπενάκη) στου Ψυρρή Μουσείο Ισλαμικής Τέχνής. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!!!!Αφου τα ξέρετε τα μέρη, τι τις θέλετε τις φωτο;
Κάθε μέρα περνατε απο κει, καθε μερα τα βλέπετε...
πέρα απο την πλάκα, η Αθήνα νομιζω τα Σαββατοκυριακα για βόλτα και επισκέψεις είναι πολυ πολύ ωραία.
Ειναι τοσα ακομα που θέλω να δω:
Ακροπολη, Πολεμικό Μουσείο, ΟΑΚΑ και τα καλατραβικα αριστουργήματα, Αρχαιολογικό Μουσείο, παράσταση στο Ηρώδειο, Μουσείο Μπενάκη και τοσα άλλα, !!!
Στον τελευταίο όροφο έχει και ένα μικρό καφέ με καταπληκτική θέα. Αξίζει μία στάση εκεί . Νομίζω ότι είναι ανοιχτό τις ώρες που λειτουργεί το μουσείο.Ένα μοναδικό Μουσείο που λίγοι το έχουν πάρει χαμπάρι είναι το σχετικά νέο (ανήκει στο Μπενάκη) στου Ψυρρή Μουσείο Ισλαμικής Τέχνής. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!!!!
Συμφωνω Γιωργο γι'αυτο και προσπαθω στα ταξιδια μου να απολαμβανω μεγαλυτερο κομματι της καθημερινης ζωης...βοηθαει και η ψιλοαδιαφορια μου για αυτα που θεωρουν οι περισσοτεροι αξιοθεατα. Παντως καταφερες με λιγες γραμμες να με κανεις να δω αλλιως την πολη μου.Η καθημερινότητα εχει τόσο ενδιαφέρον όσο και το τουριστικό αξιοθέατο...απλά όταν πρόκειται για τη δική μας καθημερινότητα δεν τη βλέπουμε ποτέ ως αξιοθέατο.