mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Aλλάξανε τα γούστα μου και μπέρδεψα τα μπούτια μου...Πολύ ωραία και η Τουλούζη (φαντάζομαι) αλλά σας γράφω για το Σαν Σεμπαστιάν.
Θα φτάσω μεσημεράκι της Πέμπτης και μάλλον θα φύγω απογευματάκι της Κυριακής (έχω δηλαδή 3 γεμάτες μέρες και ίσως και λίγο παραπάνω).
Σκεφτόμουν να περάσω το απόγευμα της Πέμπτης, ολόκληρη την Παρασκευή και το απόγευμα του Σαββάτου στο Σ.Σ. και να αφιερώσω το πρωινό του Σαββάτου για την Hondarribia και ενδεχομένως και το πρωινό της Κυριακής (ξεκινώντας όμως πολύ πρωί) για να τραβήξω δυτικά κατα μήκος της ακτής ώστε να περάσω από Zumaia, Ondarroa, Lekeitio, Zarautz.
Κυριακή απόγευμα θα πάω μάλλον στη Βιτόρια να πω ενα γειά σε μια φίλη, οπότε με συμφέρει αυτός ο ανατολικός προσανατολισμός θαρρώ.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
α) Δύο μέρες για Σ.Σ. είναι υπερβολικά λίγες, να κάτσω στα αυγά μου ;
β) Επειδή ξεκάθαρα δε θα προλάβω να δω όσα θέλω, από Hondarribia, Zumaia, Ondarroa, Lekeitio, Zarautz ποιό θα μου προτείνατε να δω σίγουρα και ποιό να αφήσω σίγουρα; Να το θέσω αλλιώς, ποιό έχει το πιο εντυπωσιακό (και όσο γίνεται λιγότερο τουριστικό) τοπίο; Όπως τις βλέπω στις φωτογραφίες νομίζω ότι πιο πολύ οι Ondarroa και Zumaia θα μου αρέσουν.
Πάρτε κι ένα τραγουδάκι για το προκαταβολικό ευχαριστώ
υγ. Όπου Bizkaia βάλτε Guipuzcoa εσείς.
Σπαμμάρω εγώ με την ελπίδα να με διαφωτίσει καποιος/α.
Είδα ότι Πέμπτη, Παρασκιοβή θα βρέχει, οπότε σίγουρα θα τις περάσω στο ΣουΣού όπως σκεφτόμουν. Μου ήρθε η φαεινή ιδέα να κινήσω Σάββατο πολύ πρωί για Zarautz και από εκεί να κάνω μια εύκολη και σύντομη διαδρομή (12 χλμ, +-200 υψομετρικη, 2:30 ώρες) από Zarautz για Ζumaia.
Καιρού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος αυτό θα γίνει. Αυτό που δε ξέρω αν θα μπορέσω, είναι να συνεχίσω από Zumaia για Ondarroa
H περιγραφή είναι αυτή, δηλαδή κι αυτό εύκολο αλλά προβληματίζομαι διότι
α) Θα τ' αντέξω να το κάνω σερί; Δεν είμαι και αγύμναστη αλλά βουνό βουνό έχω να ανέβω απ' τον Απριλη του '18.
β)Το σημαντικότερον. Αυτή η διαδρομή δε μου φαίνεται και πολύ ασφαλής, γενικά φαίνεται να γλιστράει το πράμα κι εγώ γλιστράω στο ίσιωμα. Θα 'μαι και μόνη μου οπότε δε ξέρω, κάπως με τρομάζει (χάνομαι κι εύκολα, δε λειτουργεί και το τζιπιες). Την έχει κάνει κανεις/καμια την εν λόγω διαδρομή να μου πει τη γνώμη του;