Σε ολοήμερη βγαίνει Κιαντι - Σιένα - Σαν Τζιμινιανο;;; Ελεγα πρωι με λεωφορειο rapide Σιενα και μετά Σαν Τζιμινιανο και οτι ωρα με πάρει.. Ή πρώτα Σαν Τζιμινιανο και μετά Σιένα..
Ρε παιδιά με προβληματίσατε! Δεν εχω παρκινγκ, που θα βαλω το αυτοκινητο;; Θα βγω απο το μπατζετ! Τοσο πολυ αξιζει ο ss222; Απο παρκινγκ στη φλωρεντια για τη νυχτα τι παιζει;;
Αφού έχεις πρόβλημα με το μπάτζετ θα σου πρότεινα να πας ημερήσιες σε Πίζα και Λούκα με τρένο ή λεωφορείο και να νοικιάσεις αυτοκίνητο για μια μόνο μέρα για να πας Σιένα-Σαν Τζιμινιάνο. Και εγώ ημερήσια την έκανα, άνετα, 2 φορές αλλά δυστυχώς την πρώτη φορά αφήσαμε τη Σιένα για το τέλος και όταν φτάσαμε ήταν όλα κλειστά. Θα σου πρότεινα λοιπόν να κάνεις αυτό που έκανα τη δεύτερη φορά να πας πρώτα Σαν Τζιμινιάνο (έτσι βολεύει ο δρόμος) και έπειτα Σιένα από τον αυτοκινητόδρομο Α1 και να επιστρέψεις από Chiantigiana βλέποντας κάποια χωριά στο δρόμο σου (Greve ή Castellina κλπ) ή ακόμα και να πας μέχρι τη Radda από τον SR 429 και ίσως και Gaiole κλπ.
Πάντως θα πρέπει να ξέρεις οτι όλη η Φλωρεντία είναι εξαιρετική και ειναι αλήθεια οτι για να τη δεις καλά θέλεις αυτοκίνητο!
Η αγαπημένη μου επαρχία είναι της Λούκα (Garfagnana, Borgo a Mozzano, Bagni di Lucca, Ponte della Maddalena και το απιστευτο Lucchio). Είναι εξίσου υπέροχη αλλά δεν εχει ορδές τουριστών όπως η υπόλοιπη Τοσκάνη