• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Τοσκάνη ναι αλλά ποιά χωριά???

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
Κανενα προβλημα να πας!! Μονο με αμαξι μπορεις να χαρεις την Τοσκανη...δεν κινδυνευεις πουθενα απλα φροντισε τα ξενοδοχεια σου να εχουν χωρο για παρκαρισμα ! Αλλωστε σχεδον παντου στο ιστορικο κεντρο δεν μπορεις να πας με αμαξι!

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
επειδη το σκεφτομαι να παω με δικο μου ΙΧ, ηθελα να ρωτησω τι παιζει γενικα στην Τοσκανη απο αποψη ασφαλειας για το αυτοκινητο....

αν το αφησω σε παρκινγκ κινδευω να μην το βρω? (παλιο αμαξι 10ετιας ειναι...μην φανταστειτε)
Κανενα προβλημα να πας!! Μονο με αμαξι μπορεις να χαρεις την Τοσκανη...δεν κινδυνευεις πουθενα απλα φροντισε τα ξενοδοχεια σου να εχουν χωρο για παρκαρισμα ! Αλλωστε σχεδον παντου στο ιστορικο κεντρο δεν μπορεις να πας με αμαξι!

MAriaORF

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη!!!!!!
τέλεια.. περίμενα και εγώ ενα έναυσμα για να πείσω τον συνοδηπόρο μου για την διανυκτέρευση στην Σιένα.. αλλά έχω την εξής απορία.. το αυτοκινητάκι πού το αφήνουμε ? γιατί νομίζω οτι δεν επιτρέπονται τα οχήματα εντός των τοιχών.Αν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο να μου προτίνεται θα με βοηθούσατε πολύ..
Τώρα όσο για την Βενετία εγώ δεν πολύ θέλω αλλά ο συνοδηπόρος μου επειμένει .. θα έρχουμε μια ολόκληρη μέρα περίπου..αλλά και για εδώ έχω ερωτήματα .. πώς θα το χειριστούμε με το αυτοκίνητο? υπάρχει κάποιο μέρος για να το παρκάρουμε? οι τιμές είναι ακριβές στα parking?..
Hotel Porta Romana..Μια ευθεια απο το κεντρο, με ελευθερο παρκνγκ ,πεντακαθαρο και με τρελη θεα την εξοχη της Σιενας και απο τιμες λογικοτατες!:D

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
σε ευχαριστώ πολύ .. έχω κλείσει ήδη το ξενοδοχείο... είναι δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου...και έχει και free παρκινγκ..

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
να ρωτήσω...πηγαινοντας απο μιλάνο για φλωρεντία...σε ποια πόλη αξιζει τον κόπο να μπώ στο κέντρο για ενα καφεδάκι,στην πάρμα....μοδένα η μπολώνια?

Natassa.pla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικός

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Δεν το συζητω ioanna.. η μπολωνια ειναι κουκλα και οχι μονο για ενα καφε..
αξιζει να περασεις τωρα να πιεις το καφεδακι σου στην εκπληκτικη πλατεια Plazza Maggiore υπο τη σκια της Κρηνης του Ποσειδωνα και να ανανεωσεις το ραντεβου σου
για την επομενη φορα που θα ξανερθεις για να μεινεις τουλαχιστον ενα διημερο..

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ευχαριστώ κορίτσια...θα πιώ ενα καφεδάκι στην μπολώνια στην υγειά σας!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μπολονια και απο εμενα πραγματικα ομορφη πολη,μη πας στο σπιτι του Ρωμαιου δεν λεει τιποτα, παραδιπλα εχει μια πολυ καλη υπαιθρια αγορα,αν θελεις καποια σουβενιρ, και ενας πλακωστρωτος εμπορικος δρομος, σαν την Ερμου φαντασου σε εκδοση smart
Πολυ ωραια μαγαζια εκανα μια ''επιδρομη'' στη sisley και στις τσαντες coccinelle, αν και οι τιμες ειναι οι ιδιες με την Αθηνα
Συμφωνω με την Ερμινα απολαυσε το καφε σου στη πλατεια,εκει πετυχα μια τζελατερια με κατι θεικα παγωτα που τα πηραμε στο χερι ....δεν θυμαμαι ομως ονομα..

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Μπράβο βρε παιδιά και εγώ την ίδια ερώτηση ήθελα να κάνω αλλά απο Σιένα προς Βενετία..μάλλον με βολεύει και εμένα η Μπολόνια ε?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η Μπολόνια έχει συχνά μεγάλη κίνηση και θα μπορούσε να καθυστερήσει αρκετά τη διαδρομή ο συνολικός χρόνος του μπες-βγες.Το αναφέρω για να το γνωρίζει όποιος επιθυμεί απλώς να περάσει για έναν καφέ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπολονια και απο εμενα πραγματικα ομορφη πολη,μη πας στο σπιτι του Ρωμαιου δεν λεει τιποτα, παραδιπλα εχει μια πολυ καλη υπαιθρια αγορα,αν θελεις καποια σουβενιρ, και ενας πλακωστρωτος εμπορικος δρομος, σαν την Ερμου φαντασου σε εκδοση smart
Πολυ ωραια μαγαζια εκανα μια ''επιδρομη'' στη sisley και στις τσαντες coccinelle, αν και οι τιμες ειναι οι ιδιες με την Αθηνα
Συμφωνω με την Ερμινα απολαυσε το καφε σου στη πλατεια,εκει πετυχα μια τζελατερια με κατι θεικα παγωτα που τα πηραμε στο χερι ....δεν θυμαμαι ομως ονομα..
Μήπως μπερδεύεις τη Bologna με τη Verona?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom