Κανενα προβλημα να πας!! Μονο με αμαξι μπορεις να χαρεις την Τοσκανη...δεν κινδυνευεις πουθενα απλα φροντισε τα ξενοδοχεια σου να εχουν χωρο για παρκαρισμα ! Αλλωστε σχεδον παντου στο ιστορικο κεντρο δεν μπορεις να πας με αμαξι!επειδη το σκεφτομαι να παω με δικο μου ΙΧ, ηθελα να ρωτησω τι παιζει γενικα στην Τοσκανη απο αποψη ασφαλειας για το αυτοκινητο....
αν το αφησω σε παρκινγκ κινδευω να μην το βρω? (παλιο αμαξι 10ετιας ειναι...μην φανταστειτε)
Hotel Porta Romana..Μια ευθεια απο το κεντρο, με ελευθερο παρκνγκ ,πεντακαθαρο και με τρελη θεα την εξοχη της Σιενας και απο τιμες λογικοτατες!τέλεια.. περίμενα και εγώ ενα έναυσμα για να πείσω τον συνοδηπόρο μου για την διανυκτέρευση στην Σιένα.. αλλά έχω την εξής απορία.. το αυτοκινητάκι πού το αφήνουμε ? γιατί νομίζω οτι δεν επιτρέπονται τα οχήματα εντός των τοιχών.Αν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο να μου προτίνεται θα με βοηθούσατε πολύ..
Τώρα όσο για την Βενετία εγώ δεν πολύ θέλω αλλά ο συνοδηπόρος μου επειμένει .. θα έρχουμε μια ολόκληρη μέρα περίπου..αλλά και για εδώ έχω ερωτήματα .. πώς θα το χειριστούμε με το αυτοκίνητο? υπάρχει κάποιο μέρος για να το παρκάρουμε? οι τιμές είναι ακριβές στα parking?..
Bologna !!!!να ρωτήσω...πηγαινοντας απο μιλάνο για φλωρεντία...σε ποια πόλη αξιζει τον κόπο να μπώ στο κέντρο για ενα καφεδάκι,στην πάρμα....μοδένα η μπολώνια?
Μήπως μπερδεύεις τη Bologna με τη Verona?Μπολονια και απο εμενα πραγματικα ομορφη πολη,μη πας στο σπιτι του Ρωμαιου δεν λεει τιποτα, παραδιπλα εχει μια πολυ καλη υπαιθρια αγορα,αν θελεις καποια σουβενιρ, και ενας πλακωστρωτος εμπορικος δρομος, σαν την Ερμου φαντασου σε εκδοση smart
Πολυ ωραια μαγαζια εκανα μια ''επιδρομη'' στη sisley και στις τσαντες coccinelle, αν και οι τιμες ειναι οι ιδιες με την Αθηνα
Συμφωνω με την Ερμινα απολαυσε το καφε σου στη πλατεια,εκει πετυχα μια τζελατερια με κατι θεικα παγωτα που τα πηραμε στο χερι ....δεν θυμαμαι ομως ονομα..