tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Η Μαλτα (το ιδιο και η Κυπρος) ειναι και χωρα και νησι, το ΗΒ μονο χωρα.Και η Μαλτα νησί -χώρα δεν είναι ;;!;
με προλαβε ο taver
Η Μαλτα (το ιδιο και η Κυπρος) ειναι και χωρα και νησι, το ΗΒ μονο χωρα.Και η Μαλτα νησί -χώρα δεν είναι ;;!;
Εγω πάντως το λέω " μεγάλο νησί " χαϊδευτικάtripakias said:Η Μαλτα (το ιδιο και η Κυπρος) ειναι και χωρα και νησι, το ΗΒ μονο χωρα.
Δεν διατύπωσε κανείς την παραμικρή αμφιβολία για τη Μ. Βρετανία...Το Η.Β. είναι χωρα ασφαλώς (περιλαμβάνει και μέρος του νησιού της Ιρλανδίας), αλλά η Μεγάλη Βρετανία όντως θεωρείται νησί.
Great Britain - Wikipedia, the free encyclopedia
Ξέχασες τη...Lampedusa....Ορίστε και το δικό μου top-5....
1.Sicilia
2.Budelli
3.Sardegna
4.Pantelleria
5.Ponza
:xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile:
Θα σου φέρω φωτογραφίες στη συνάντηση.......:xmas_cool:(αλήθεια, italitsa, έχεις πάει σε όλα τα νησιά που έδωσες?)
Δεν την ξέχασα, απλά δεν είναι στο δικό μου top-5..... :xmas_mrgreen:Ξέχασες τη...Lampedusa....
Μα εννοειται βρε baba πως ειναι για πλακα, οπως και ολα τα αντιστοιχα θεματα με top, bottom, best κλπ. Δεν νομιζω ουτε η alma ουτε καποιος αλλος περιμενει να εξαγει επιστημονικα συμπερασματα.Λοιπόν, το θέμα είναι μόνο για πλάκα και χαβαλέ και δικαίως ο traveller δεν έδωσε το δικό του top-5 (!) - ακόμη κι αν αφορούσε μόνο τα όσα νησιά έχουμε επισκεφθεί (αλήθεια, italitsa, έχεις πάει σε όλα τα νησιά που έδωσες?).
Και όποιος διαφωνεί ας μας πει πώς γίνεται να μπαίνουν στο ίδιο καλάθι σύγκρισης και επιλογής (π.χ. η Βρετανία με τα 60 εκατομμύρια κατοίκους και η Γαύδος με τους 60 ή η Γροιλανδία με τη Μύκονο κλπ. κλπ.) και με τι κριτήρια γίνεται η αξιολόγηση.
Και να... εχεις και μια χρηστικοτητα το θεμα. Εγω π.χ. το Μπουντρελι, την Παντελιτσα και την Ποντσα τα αγνοουσα. Τωρα θα ψαξω να τα δω και να μαθω 5 πραγματα γι αυτα.Ορίστε και το δικό μου top-5....
1.Sicilia
2.Budelli
3.Sardegna
4.Pantelleria
5.Ponza
:xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile: