• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τοποθεσίες ταινιών!

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Ναι!! είναι το Goonies!!! Οι σκηνές είναι από το Ecola Park και Cannon Beach στο Oregon (ΗΠΑ).

Μπορεί η πρώτη φωτογραφία από μόνη της να μην ήταν πολύ χαρακτηριστική αλλά αν ανατρέξετε στην ιστορία "Στις βόρειες ακτές του Όρεγκον" και θα βρείτε κάποιες ομοιότητες με αυτή: φώτο από ecola park :D. Ενώ στη δεύτερη δεν είναι άλλο από το Haystock Rock το οποίο έχει μπει και στο Που είναι στον κόσμο!
Για να μην αναφέρω καν ότι στην ιστορία γράφω ακριβώς:
"Κάποιες από τις πιο γνωστές ταινίες που γυρίστηκαν εδώ είναι η αγαπημένη παιδική περιπέτεια The Goonies, τα δύο Free Willie και άλλες."

Ευαγγελία, Dorotija το βρήκατε το ίδιο ακριβώς λεπτό οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά για το ποια να βάλει! Μάλλον η Ευαγγελία δικαιούται που δεν έχει βάλει κι'ολας.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Ναι ευαγγελία βάλε!!! Εκτός από travel tips και γεωγραφία, θα μάθω και για την 7η τέχνη εδώ μέσα!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
παιδια εχω ενα θεματακι με τις φωτος και δεν μπορω προς το παρον να βαλω.δινω την θεση μου στην dorotija

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
άντε να βάλω άλλο ένα ευκολάκι
γιατί όλο οι αγαπημένες μου μου έρχονται στο μυαλό
mpiftex σε παρακαλώ, δώσε μερικά δευτερόλεπτα να σκεφτούν και οι άλλοι πριν το βρείς! :haha:

Attachments

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Land and freedom by Ken Loach μήπως;:roll:

@christian: για να αρχίσεις και εδώ τα τσου, τσου τσού! Πάνε καλύτερα αλλού!:bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Κάποια από όλες τις κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίου της Jane Austen?

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Land and freedom by Ken Loach μήπως;:roll:

@christian: για να αρχίσεις και εδώ τα τσου, τσου τσού! Πάνε καλύτερα αλλού!:bleh:
:clap::clap: αν και η σωστή απάντηση σύμφωνα με τους κανόνες του Δευκ είναι Γη και Ελευθερία/Ισπανία!!!

ΥΓ. μα πόσο εύκολα είναι αυτά που βάζω σήμερα; μμμ... αυτό με τον ιρανικό πειραματικό κινηματογράφο φαίνεται ενδιαφέρον... :roll:

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Άσχετο αλλά ώρες ώρες μου κάνει τόση εντύπωση το ανθρώπινο μυαλό! Δεν θυμάμαι τι ταινία είδα χτες το βράδυ αλλά βλέποντας μια και μόνο εικόνα από μια ταινία που είδα πριν χρόνια και μου'ρχετε κατευθείαν ποια είναι...

Thano οχι Ιρανικό please, δεν το κατέχω καθόλου!! :)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
για να μην με προλάβει το ...μπιφτέκι:bleh:
παρέλειψα να γράψω οτι αναφέρεται στον ισπανικό εμφύλιο το 1946.

επειδή δυσκολεύομαι να βρω κατάλληλη φωτο, παραχωρώ την θέση μου στο mpiftex:cool:

Y.Γ.: ωχ τα βλεπω σκούρα αν μπλέξουμε με κιαροστάμιδες και σία!:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα