paefstra
Member
Και καλα εκανε. Κι εγω ψηφιζω για μιση μερα απογευμα και καψε τα αξιοθεατα του Τολεδο.Με επεισες Δεν ηθελα και πολυ.
Και καλα εκανε. Κι εγω ψηφιζω για μιση μερα απογευμα και καψε τα αξιοθεατα του Τολεδο.Με επεισες Δεν ηθελα και πολυ.
Ψαξτο να το εχω υποψιν αλλα για να λες οτι φοβηθηκες...Εχω μεγαλο θεμα με το υψος οπότε.Να το ψαξω. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ιδρωνω ακομη οταν το σκεφτομαι. 2 φορες προσπαθησα και ξανακατεβηκα.
Γιάννη, εάν δεν σκοπεύεις να μπεις και στα 2 μεγάλα μουσεία της Μαδρίτης και στο παλάτι της νομίζω ότι σε 2,5 μέρες προλαβαίνεις να δεις όλα τα βασικά αξιοθέατα της Μαδρίτης που δεν είναι και τόσα πολλά. Εγώ το Τολέδο δεν θα το έχανα με τίποτα!!!Ερώτηση: Έχω 3 ολόκληρες μέρες στη Μαδρίτη.
Μια ημερήσια στο Τολέδο αξίζει? Γιατί απ' ότι διαβάζω οι απόψεις διίστανται! Είναι αυτό που λέμε άχαστο ή να κάτσω στ' αυγά μου στη Μαδρίτη και να τη δω πιο άνετα? Εννοείται πως αν πάω έχω σκοπό να μπω σε 2-3 βασικά αξιοθέατα αλλά περισσότερο θέλω να λιώσω στο περπάτημα την πόλη και να τη δούμε πανοραμικά από το Mirador Toledo που ουσιαστικά είναι και το highlight! Ξέρω έχετε πάει πολλοί και θέλω γνώμες!
Αφού θα πάτε Πάσχα να έχετε στα υπόψη τις procesiones Σίγουρα στο Τολέδο θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον (και σίγουρα θα μαζεύουν πολύ κόσμο, αλλά αξίζει). Εγώ θα το έβαζα στο πρόγραμμα ιδίως καθώς προσανατολίζεστε για απογευματινή επίσκεψη. Μ. Παρασκευή και Πεμπτη θα πετύχετε σίγουρα.Θα είναι βέβαια Μ. Βδομάδα Καθολικών οπότε δεν νομίζω να αποφύγουμε τα πλήθη!