mfish
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ολη η γη
αυτο δεν ειναι χομπυ....ειναι καψιμο!!!
καλά ...πόσο χρονών πρέπει να είναι κάποιος για να παίζει παιχνίδια στόν υπολογιστή ..Massively multiplayer online game - Wikipedia, the free encyclopedia
Κοινως: Παιχνιδια στον υπολογιστη.
καλά ...πόσο χρονών πρέπει να είναι κάποιος για να παίζει παιχνίδια στόν υπολογιστή ..
τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδια σε υπολογιστή η τηλεόραση ήταν σε μια κονσόλα atari που μου είχε φέρει ο πατέρας μου απο ένα ταξίδι του στήν Σαουδική Αραβία και αργότερα όταν έπαιζα pacman σε λέσχη ηλεκτρονικών
Ναι, και μετά άρχισε να κτίζεται η Ακρόπολη, σε πήραν στην οικοδομή και ξέκοψες. Βρε Χρήστο, έχουν εξελιχθεί ΠΟΛΥ τα παιχνίδια, πλέον είναι επιστήμη ολόκληρη. Πολλοί βέβαια κολλάνε τόσο -ειδικά στα ομαδικά- που γίνεται αρρώστεια. Πρόσφατα μου έλεγε ένας φίλος πως συμμετείχε σε ένα gild (guild? ούτε ξέρω πως διάολο λέγεται, είναι η ομάδα συμπαικτών σε ένα ομαδικό παιχνίδι στρατηγικής από ό,τι κατάλαβα) του οποίου αρχηγός απήυδησε που οι άλλοι παίκτες χάζευαν και δεν ήταν συγκεντρωμένοι τις προκαθορισμένες ώρες online παιχνιδιού και τους υποχρέωσε αντί να παίζουν από το σπίτι τους, να μαζεύονται σε internet gaming cafe όπου καθόταν από πάνω τους με τις ώρες και τους ούρλιαζε "Ρε συ, δεν είπαμε να μαζεύσεις χρυσάφι; Πώς διάολο θα αγοράσουμε χαλκό για να φτιάξουμε πανοπλίες; Άχρηστοι!". Τρόμος μιλάμε, ήτανε και μποντιμπιλνταράς και τσαμπουκαλεμένος κιόλας και τα είχανε κάνει όλοι πάνω τους.Πολύ θα ήθελα να το είχα δει από κοντά...καλά ...πόσο χρονών πρέπει να είναι κάποιος για να παίζει παιχνίδια στόν υπολογιστή ..
τελευταία φορά που έπαιξα παιχνίδια σε υπολογιστή η τηλεόραση ήταν σε μια κονσόλα atari που μου είχε φέρει ο πατέρας μου απο ένα ταξίδι του στήν Σαουδική Αραβία και αργότερα όταν έπαιζα pacman σε λέσχη ηλεκτρονικών
Μαζί σου κ εγώ! Μονοπάτια και ξερό ψωμί.εγω παλι παιδια ειμαι καθε πσκ στα βουνα!!.....οχι! οχι!.δεν τρελαθηκαμαι ακομη!....μου αρεσει το περπατημα!....προχθες 3ημερες βαλια καλντα!...αυριο 4 τζουμερκα!....ειναι και οικονομικο!!!
Ελπιζω να μην ειχες κανενα ατυχημα και γρηγορα να επανελθεις. Ειναι υπεροχο σπορ, εκανα παλαιοτερα, αλλα μετα απο εναν μηνισκο και μια εγχειρηση δισκοκηλης κυριως μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να προσεχω να μην πεσω. Οποτε φοβηθηκα και αν ανεβαινεις με φοβο πανω στο αλογο, τοτε ειναι που υπαρχει κινδυνος να σε παρει χαμπαρι και να σε αδειασει πουθενα. Μαθαινεις πολλα για τον εαυτο σου μεσα απο την ιππασια...Εγω αχολουμαι με την ιππασια εδω και πεντε χρονια, αλλα μετα απο ενα πολυ δυσαρεστο γεγονος εχω αναγκαστει να σταματησω για λιγο καιρο τις προπονησεις μου...
συναδελφος αρχιτεκτονισσα?καλη συνεχεια με το διαβασμα...δε μου λειψαν καθολου οι εξεταστικες στην αρχιτεκτονικη.... η σκοπελος που θα πας εχω ακουσει οτι ειναι τελεια για καταδυσεις.... και ελπιζω να ξεπερασεις οτι δυσαρεστο και να ξανασχοληθεις με το αγαπημενο σου χομπυ....Εγω αχολουμαι με την ιππασια εδω και πεντε χρονια, αλλα μετα απο ενα πολυ δυσαρεστο γεγονος εχω αναγκαστει να σταματησω για λιγο καιρο τις προπονησεις μου...
Ακομα τον ελευθρο μου χρονο κανω καταδυσεις, πηγαινω κινηματογραφο και δεν θα ελεγα ποτε οχι σε ενα καλο βιβλιο !
Ειναι απ' τα καλυτερα σπορ που μπορει να ασχοληθει ενας ανθρωπος πραγματι !!! Μεσα απο την ιππασια γινεσαι καλυτερος ανθρωπος σε ολους τους τομεις της ζωης σου...Ελπιζω να μην ειχες κανενα ατυχημα και γρηγορα να επανελθεις. Ειναι υπεροχο σπορ, εκανα παλαιοτερα, αλλα μετα απο εναν μηνισκο και μια εγχειρηση δισκοκηλης κυριως μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να προσεχω να μην πεσω. Οποτε φοβηθηκα και αν ανεβαινεις με φοβο πανω στο αλογο, τοτε ειναι που υπαρχει κινδυνος να σε παρει χαμπαρι και να σε αδειασει πουθενα. Μαθαινεις πολλα για τον εαυτο σου μεσα απο την ιππασια...
Οχι αρχιτεκτονισσα mfish (δεν νομιζω οτι θα μπορουσα αλλωστε ), σπουδαζω πολιτικος δομικος εργων στο Τει Σερρων και ειμαι στο 4ο ετος....Ε, εχουμε που και που κανενα μαθημα που να ασχολειται με την αρχιτεκτονικη, την ιστορια της τεχνης κ.α....Σημερα εδινα αποτυπωση κτιριων και αισθανομαι μεγαλη ανακουφιση που τελειωσε αυτη η μερα...συναδελφος αρχιτεκτονισσα?καλη συνεχεια με το διαβασμα...δε μου λειψαν καθολου οι εξεταστικες στην αρχιτεκτονικη.... η σκοπελος που θα πας εχω ακουσει οτι ειναι τελεια για καταδυσεις.... και ελπιζω να ξεπερασεις οτι δυσαρεστο και να ξανασχοληθεις με το αγαπημενο σου χομπυ....