Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
Εάν θες απλά μετάβαση από κινητό σε mirrorless τσέκαρε τις Sony. Εάν δεν ξέρεις να κάνεις ρυθμίσεις και θα τραβας μόνο με αυτοματα προγράμματα τότε ότι και να πάρεις θα έχεις καλύτερες φωτογραφίες από το κινητό σου.Α ωραία, να και ένα μειονέκτημα που δεν γνώριζα
Πέρυσι σε ένα μεγάλο ταξίδι σκέφτηκα τι καλά που θα ήταν να είχα μια φωτογραφική μηχανή και όχι μόνο το κινητό μου. Οπότε θέλω να εξερευνήσω και αυτό το χόμπι / να έχω και αυτό το gadget να βρίσκεται. Μπορεί να ευδοκιμήσει το πλάνο, μπορεί και να μείνει κατά βάση σε ενα συρτάρι, δεν ξέρω.
Τα reviews 9/10 κράζουν πατόκορφα και 1/10 λέει νταξ υπερβολικοί επαγγελματίες είναι όλοι αυτοί, για beginner να μάθει 5 πράγματα / κάποιον που θέλει μια στις τόσες να βγάζει κατιτις μια χαρά είναι.
Το budget θα μπορούσα να το ανεβάσω λίγο παραπάνω αλλά τωρα είδα ότι την έχουν σε τιμιότατη έκπτωση ενώ την αμέσως ακριβότερη canon την έχουν αυξήσει.
Ο φακός που έχει είναι ένας κλασσικός φακός με το κλασσικό ελάχιστο διάφραγμα 4.5 που σε καλύπτει στο 90% των αναγκών σου.
Την νύχτα στο αυτόματο πρόγραμμα θα έχεις λίγο κόκκο γιατί θα ανεβάζει τα iso.
Εγώ που έχω μια dslr με διάφορους φακούς δεν θέλω πια να την κουβαλάω στα ταξίδια λόγω του βάρους της.
Ψάχνομαι και εγώ για μια ελαφριά mirrorless.