marquis
Member
Εγώ επωφελήθηκα της προσφοράς για απόσυρση της sony, και πλέον είμαι κάτοχος της NEX-5N.
Από όσο γνωρίζω, δεν μπορείς να υπερβείς αυτό το όριο ακόμα και αν βάλεις μεγαλύτερη κάρτα μνήμης. Δεν μπορείς και δεν πρέπει, γιατί όσο ο αισθητήρας της μηχανής υπερθερμαίνεται, παράγει οπτικό θόρυβο και - το χειρότερο - μπορεί να καούν κάποιες φωτοδίοδοι (αυτά που συνηθίζουμε να λέμε pixel).Ξέρετε αν υπάρχει κανένα κόλπο να γράφει πάνω απο 10 λεπτά βίντεο η Nikon d3100?
..εγω εχω χρησιμοποιησει παταρια και μια χαρα κανω τις ληψεις μου..Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς μπαταρία επαναφορτιζόμενη, όχι γνήσια, για DSLR και αν ναι είναι ικανοποιημένος??....Γιατί θέλω να πάρω μια εφεδρική και οι "γνήσιες" είναι κοντά στα 50 ευρώ ενώ οι ιμιτασιόν είναι στο μισό μέχρι και 1/4 της τιμής, αλλά θα κάνω τη δουλειά μου η θα είναι μούφα??...
Τι μπαταρία (μάρκα) και απο που αν επιτρέπεται.....εγω εχω χρησιμοποιησει παταρια και μια χαρα κανω τις ληψεις μου..
Η αυθεντική είναι της πανασονικ και τώρα που κοίταξα να δώσω τη μάρκα της μη αυθεντικής απο τη πολλή χρήση έχουν σβήστει τα στοιχεία...sorry!!Τι μπαταρία (μάρκα) και απο που αν επιτρέπεται...
Εχοντας αγορασει το 2005 2 μπαταριες UNOMAT (Μιση τιμη απο τις γνησιες τοτε) δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα.Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς μπαταρία επαναφορτιζόμενη, όχι γνήσια, για DSLR και αν ναι είναι ικανοποιημένος??....Γιατί θέλω να πάρω μια εφεδρική και οι "γνήσιες" είναι κοντά στα 50 ευρώ ενώ οι ιμιτασιόν είναι στο μισό μέχρι και 1/4 της τιμής, αλλά θα κάνω τη δουλειά μου η θα είναι μούφα??...