• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τι σημαίνει και πως αποφασίσατε το username σας?

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
καλησπερα παιδια! να σας πω και γω για το δικο μου αν και ειναι αρκετα προφανες.....ειναι το ονομά μου (το μικρο) και η χρονολογια γεννησης μου...πολυ προτοτυπο ε????

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και μετά από λαική απαίτηση το παλιό μου nickname ως paralogistis είναι λόγω μιας μικρής τρέλας που έχω και με φώναζαν έτσι από μικρό!

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Το δικό μου σημαίνει στα σερβικά "Δύο Καρδιές" και έχει να κάνει με δύο πράγματα: Πρώτον την αγάπη μου για τις δύο χώρες της ζωής μου, την Ελλάδα και τη Σερβία. Δεύτερον, υπονοεί την καταγωγή μου από δύο πόλεις, μία στην κάθε χώρα, οι οποίες στη λαική παράδοση θεωρούνται για γεωγραφικούς κυρίως λόγους η "καρδιά" της κάθε χώρας.

Εδώ δεν αποκαλύπτω τις πόλεις, αλλά αφήνω ένα μικρό κουίζ για όσους ενδιαφέρονται να ψάξουν :haha:

mafalda

Member
Ταξίδι-Όνειρο
λατινικη αμερικη (ολη)
Κι εμένα δεν είναι πρωτότυπο.. Η Μαφάλντα είναι το αγαπημένο μου καρτούν! Οπότε αφού είδα πως κανείς άλλος δεν το έχει χρησιμοποιήσει..έτρεξα να το καπαρώσω:)

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
αντε ας πω κ εγω το fame ηταν η αγαπημενη μου σειρα μικρη αλλα το ειχαν παρει ετσι εβαλα ενα κ και εγκριθηκε... απο τοτε με ρωτουν αν ειμαι μουσουλμανα...χαχα καμια σχεση
ασε που δεν παω καθολου τα τσεμπερια

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
παιδιά τι τρελλό γέλιο έχω ρίξει με τους διαλόγους σας.. Το δικό μου φυσικά παραπέμπει στο όνομα μου Γιάννα αλλά και στο ότι είμαι μικροκαμωμένη και χαζοχαρούμενη χαχαχα :haha::bleh::bleh::haha:

Vito

Member
Το nickname μου προέρχεται από την ισπανία όταν βρισκόμουν για ερασμους..και πάλι θα μου πείτε πως προέκυψε..?
..Από το πρωτο βράδυ όταν ένας ιταλός και καλός φίλος στη συνέχεια, μου είπε ότι έμοιαζα πάρα πολύ με ένα παιδί από το χωρίο του, τον Vito Tavio! Από κεινη τη στιγμή και μετά -εώς και τώρα -όλοι με φώναζαν Vito. Μάλιστα, μετα από 6 μήνες στην Ισπανία , όταν αποχαιρετούσε ο ένας τον άλλο, πολύς κόσμος που κάναμε παρέα δεν ήξερε οτι το πραγματικό μου όνομα είναι Στεφανος.
Επίσης, όλη αυτή την περίοδο το "ονομά μου" έχει προκαλέσει πολλές διαφωνίες καθώς μερικοί υποστηρίζουν ότι είναι Vito Otavio και άλλοι Vito Octavio!!
Οτι να ναι...

CelineManiac

Member
Το δικό μου δεν είναι και αρκετά δύσκολο να το καταλάβει κανείς!
Πάντως βγαίνει απο την αγάπη που τρέφω απο μίκρο παιδί για την
Celine Dion!:D

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Το δικό μου δεν είναι και αρκετά δύσκολο να το καταλάβει κανείς!
Πάντως βγαίνει απο την αγάπη που τρέφω απο μίκρο παιδί για την
Celine Dion!:D
Αααααα εισαι από το Quebec;;; Τι ρωταω....εχεις βαλει ολοκληρη τη σημαια στο Avatar!!! Γεια σου ρε πατρίδα!!!!

CelineManiac

Member
Γειά σου βρε Glosoli !
Quebecoise είσαι? :clap:

Απο Αθήνα είμαι , τον ερχόμενο μήνα έρχομαι Quebec!
Θα μείνω αρκετό καιρό εκεί!Έχω φίλη απο εκεί!
Λατρέυω το Κεμπεκ!

Πολυ ωραίο αβατάρ!!! Χάρηκα που είδα έναν μελλοντικό
συντοπίτη!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος