Vivianaki
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πραγματοποιήθηκε :D
Eυχαριστώ πολύ!!
Εχω διαβασει και εχω διαβασει ερωτησεις εδω μεσα, αλλα αυτη παει για βραβειο! Και μαλιστα θελεις κιολας να απαντηθει η ερωτηση. Ας κανω λοιπον μια προσπαθεια!Eγώ φεύγω Ελβετία για Χριστούγεννα. Θέλω να μου πείτε αν τέλος Δεκέμβρη θα έχει πολύ κρύο κτλ..καλα εννεοείται θα έχει, εννοώ είναι όπως η Τσεχία ή λιγότερο κρύα?? Πέρσι πήγε ένας φίλος μου και μ είπε πως χιόνιζε συνέχεια και μου λεγε ότι είχε -14, αλλα την ίδια περίοδο εγώ βρισκόμουν στην Τσεχια (που είναι και πιο πάνω) και είχε γύρω στο -8, -10.
Θέλω να μου πείτε αν τέλος Δεκέμβρη θα έχει πολύ κρύο κτλ..καλα εννεοείται θα έχει, εννοώ είναι όπως η Τσεχία ή λιγότερο κρύαΔεν είπα να μου κάνετε και πρόβλεψη, ρώτησα αν γενικά είναι κρύα χώρα..
Το κοιταξα, θα το έχω υπόψιν μου πριν φυγω, ευχαριστώ!!Το site που σου παρεθεσα μπορει να σου ειναι χρησιμο γιατι αν χτυπησεις Climate >Swiss climate - overview> Climate diagrams
και στα Climate diagrams υπαρχει χαρτης που δινει ανα περιοχη τις τιμες της μεσης θερμοκρασιας ανα μηνα. Επισης ειναι πολυ χρησιμο εφοσον κανει κανεις σκι κλπ. Εχετο στα υποψη σου και παραμονες του ταξιδιου σου του ριχνεις μια ματια. Τοτε θα εχεις πιο αξιοπιστες προβλεψεις.
κοιτα, εκανα χριστουγεννα Ελβετια σε Λουκερνη Ζυριχη Λωζαννη Βερνη και το κρυο ητανΔεν είπα να μου κάνετε και πρόβλεψη, ρώτησα αν γενικά είναι κρύα χώρα.. Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία...Ειδικά αυτή την ερωτηση την έχουν κάνει τόσα άτομα εδω μέσα , για το αν μια πόλη γενικά (ή χώρα) θεωρείται κρύα κτλ..Την έχω διαβάσει άπειρες φορές την απορία αυτή για διάφορες πόλεις, και σε καμία περίπτωση κανείς δεν εννοεί να του πείτε επ' ακριβώς το δελτίου καιρού εκείνες τις ημέρες...
Εμ πάσει περιπτωσει ευχαριστώ για το λινκ.