LastMan78
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική με μηχανή..
Παιδιά ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές και σίγουρα κάτι από όλα αυτά θα δώ. Βέβαια η αλήθεια είναι πω τη Λουκέρνη είχα σκεφτεί και εγώ για να δώσω χρόνο.
Ένα γιγάντιο άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου, στήθηκε κοντά στην πόλη της Ζυρίχης, καθώς έχει...Παιδιά καλησπέρα, τις προσεχές μέρες πρόκειτε να ταξιδέψω στην Ελβετία και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε ποιά μέρη προλαβαίνω να δώ σε 3 μέρες μόνο (δυστυχώς).
Το μέρος το οποίο θα είμαι περισσότερο είναι το Engelberg στην οποία θα πάω μέσω Ζυρίχης με τραίνο και κάτι επιπλέον που θέλω να ρωτήσω είναι αν το τραίνο που πηγαίνει προς Engelberg είναι μακριά από το αεροδρόμιο. Οπότε έχω 3 μέρες σε Ζυρίχη μάλλον μια και 2 στο Engelberg. Θα προλάβω να δω κάτι ή είναι πολύ λίγο; Ευχαριστώ εκ των προτέρον.
Αν θυμαμαι καλα η γεφυρα αυτη ειχε καει. Την επισκευασαν;Και εγω Λουκερνη θα σου συστησω μια πολη καταπληκτικη η γεφυρα με τους 100 πινακες που αναπαραστουν τη πορεια μας τη ζωη μολις μπεις στην εισοδο...και το θανατο στην εξοδο της γεφυρας...
Η παλια πολη ειναι καταπληκτικη....
Επισης πολυ ωραια πολη ειναι και η Βερνη....
Ναι. Πάνε μερικά χρόνια τώρα.Αν θυμαμαι καλα η γεφυρα αυτη ειχε καει. Την επισκευασαν;
καλησπερα και εγω λουκερνη θα σου προτεινω ειναι μια απο τις ομορφοτερες πολεις στην ελβετια αξιζει τον κοπο φιλικα στελλαΠαιδιά καλησπέρα, τις προσεχές μέρες πρόκειτε να ταξιδέψω στην Ελβετία και θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε ποιά μέρη προλαβαίνω να δώ σε 3 μέρες μόνο (δυστυχώς).
Το μέρος το οποίο θα είμαι περισσότερο είναι το Engelberg στην οποία θα πάω μέσω Ζυρίχης με τραίνο και κάτι επιπλέον που θέλω να ρωτήσω είναι αν το τραίνο που πηγαίνει προς Engelberg είναι μακριά από το αεροδρόμιο. Οπότε έχω 3 μέρες σε Ζυρίχη μάλλον μια και 2 στο Engelberg. Θα προλάβω να δω κάτι ή είναι πολύ λίγο; Ευχαριστώ εκ των προτέρον.
Πού Ελβετία? Τα υψόμετρα και οι αντίστοιχες κλιματολογικές συνθήκες διαφέρουν αισθητά από περιοχή σε περιοχή...Eγώ φεύγω Ελβετία για Χριστούγεννα. Θέλω να μου πείτε αν τέλος Δεκέμβρη θα έχει πολύ κρύο κτλ..καλα εννεοείται θα έχει, εννοώ είναι όπως η Τσεχία ή λιγότερο κρύα?? Πέρσι πήγε ένας φίλος μου και μ είπε πως χιόνιζε συνέχεια και μου λεγε ότι είχε -14, αλλα την ίδια περίοδο εγώ βρισκόμουν στην Τσεχια (που είναι και πιο πάνω) και είχε γύρω στο -8, -10.
Η Βέρνη είναι νομίζω (μαζί με τη Σόφια) η υψηλότερη (υψομετρικά) πρωτεύουσα χώρας στην Ευρώπη. Περίμενε κρύο. Η Ζυρίχη και η Γενεύη είναι δίπλα σε λίμνες και σε χαμηλότερο υψόμετρο, μπορείς να περιμένεις (ειδικά στην τελευταία) πιο νορμάλ θερμοκρασίες.Θα μείνω Βέρνη, Ζυρίχη, Γενεύη και θα περάσω και από Λωζάνη και Λουκέρνη (μονοήμερες).